Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης ενημερώνει τα μέλη του ότι ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης, στα πλαίσια των ενεργειών του για την προώθηση και καθιέρωση των Κρητικών επιχειρήσεων στις αγορές του εξωτερικού, κατέθεσε πρόταση, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου, προς την Περιφέρεια Κρήτης, για την ενιαία παρουσία της Κρήτης στη Δ.Ε. SIAL 2012, η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα 21 - 25 Οκτωβρίου 2012 στο Παρίσι.

Η Δ.Ε. SIAL αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς για τον κλάδο των Τροφίμων - Ποτών και προσελκύει τους σημαντικότερους εκπροσώπους από το χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής, της μαζικής εστίασης και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών καθώς και του Τύπου. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα οργανωθούν και παράλληλες δράσεις για την πιο ολοκληρωμένη προώθηση των Κρητικών προϊόντων.

Η Περιφέρεια Κρήτης και ο ΟΠΕ ενισχύουν τη συμμετοχή για 22 Κρητικές επιχειρήσεις σε ξεχωριστό περίπτερο 9 τ.μ. Για το ύψος της ενίσχυσης θα ενημερωθείτε άμεσα. Λόγω περιορισμένου χρόνου και χώρου, παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην εν λόγω Έκθεση, αποστέλλοντας συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής στο e-mail [email protected], μέχρι την Πέμπτη 23 Μαρτίου και ώρα 16.00.

Μπορείτε να βρείτε την αίτηση συμμετοχής στη διεύθυνση:
http://www.eber.gr/forum/viewtopic.php?t=8306