Την φράση \”μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρείς και τον τσακώσαμε\” θυμίζει η περίπτωση του 41χρονου Ηρακλειώτη, ο οποίος με τον ίδιο ακριβώς τρόπο κατάφερε να ληστέψει δύο γυναίκες – οδηγούς αυτοκινήτων, αλλά την πάτησε στην…τρίτη οδηγό.

Ο 41χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου ενώ η αντίστροφη μέτρηση για την δράση του ξεκίνησε προχθές όταν επιβαίνων σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη στάση, 43χρονης Ηρακλειώτισσας, η οποία βρισκόταν εντός του Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου της, έσπασε με πέτρα το παράθυρο του συνοδηγού, αρπάζοντας με τη βία την προσωπική της τσάντα, που ήταν πάνω στο κάθισμα του συνοδηγού.

Όμως η γυναίκα πρόλαβε και άρπαξε την τσάντα της, ενώ απο την αναστάτωση που προκλήθηκε διερχόμενοι πρόλαβαν και συγκράτησαν τον αριθμό της πινακίδας της μοροσικλέτας.

Από την προανάκριση και την αστυνομική έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 41χρονος είχε διαπράξει, επιπλέον δυο (2) κλοπές με τον ίδιο τρόπο :

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης 13/03, στο Ηράκλειο, πλησίασε με την μοτοσικλέτα ένα αυτοκίνητο, έσπασε πετώντας πέτρα στο τζάμι πόρτας συνοδηγού, του Ι.Χ.Ε αυτοκίνητου που οδηγούσε 35χρονη, και αφαίρεσε την τσάντα της από το κάθισμα του συνοδηγού και τράπηκε σε φυγή. Η τσάντα περιείχε χρηματικό ποσό 40 ευρώ , ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά της είδη.

Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 14/3, το βράδυ, στο Ηράκλειο, με τον ίδιο τρόπο πέταξε μία πέτρα και έσπασε το τζάμι του συνοδηγού του Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου, που οδηγούσε 57χρονη  και αφαίρεσε την ατομική της τσάντα που περιείχε, το χρηματικό ποσό των 145 ευρώ, δύο ζευγάρια γυαλιών αξίας 150 ευρώ και διάφορα άλλα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook