Μία Ελληνίδα στο κόκκινο χαλί. Η Χριστίνα Αλούπη τη βραδιά των όσκαρ με στενή μάξι λευκή τουαλέτα εντυπωσίασε πριν από τρεις εβδομάδες όλους όσοι βρέθηκαν εκεί. Η ξανθιά εκρηκτική καλλονή από το 2009 μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες και κάνει...διεθνή καριέρα δουλεύοντας σ΄ένα από τα μεγαλύτερα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Η Χριστίνα Αλούπη το τελευταίο διάστημα δηλώνει μόνη αν και βέβαια κανείς δεν μπορεί να γνωρίσει αν κάποιος της έχει κλέψει την καρδιά...εις στην αλλοδαπή. Σε πρόσφατες συνεντεύξεις της πάντως είχε δηλώσει ότι αυτό που την τραβάει σε έναν άντρα είναι ο χαρακτήρας και η προσωπικότητά του. «Το μυαλό σε πάει πολύ μακρύτερα από την ομορφιά...
Σίγουρα παίζει το ρόλο της η εξωτερική εμφάνιση αλλά μόνο στην αρχή. Μετά με ενδιαφέρουν άλλα πράγματα όπως το να είναι έξυπνος, τρυφερός και να διαθέτει χιούμορ...»

Η σέξι παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα απόλυτο στο θέμα των σχέσεων. «Δεν υπάρχου συνταγές σε μία σχέση. Ή ταιριάζει με τον άλλον ή το κλείνετε το μαγαζί...» υποστηρίζει ενώ αποκαλύπτει ότι «το σεξ παίζει πρωταρχικό ρόλο σε μία σχέση».
real.gr