Με απόφαση του συντονιστικού οργάνου των Φαρμακευτικών Συλλόγων Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Μαΐου του 2011, στο ξενοδοχείο GRAN MELIA στον Άγιο Νικόλαο, το 10° Παγκρήτιο Φαρμακευτικό Συνέδριο.

Σύμφωνα με την παράδοση των Παγκρήτιων Συνεδρίων, την οργάνωση αναλαμβάνει εκ περιτροπής ένας εκ των τεσσάρων συλλόγων της Κρήτης, και για το 2011 την ευθύνη της φιλοξενίας του συνεδρίου έχει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Λασιθίου.

Ο θεσμός των Παγκρήτιων Φαρμακευτικών Συνεδρίων είναι ο πρώτος ιστορικά και ο πλέον δυναμικός συνεδριακός φαρμακευτικός θεσμός. Απευθύνεται σε όλους τους φαρμακοποιούς, και συγκεντρώνει το έντονο ενδιαφέρον εκατοντάδων φαρμακοποιών από την Κρήτη, αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ειδικά το 10° Συνέδριο αναμένεται να σημειώσει ιδιαίτερη επιτυχία και μαζικότητα, τόσο λόγω της γενικότερης εγρήγορσης που υπάρχει ανάμεσα στους φαρμακοποιούς, όσο και του περιεχομένου και των παράλληλων εκδηλώσεων του Συνεδρίου.

Το νεόκτιστο GRAN MELIA αποτελεί αυτή τη στιγμή ίσως το καλύτερο συνεδριακό και ξενοδοχειακό συγκρότημα της Κρήτης, με υπερσύγχρονες υποδομές και υψηλού επιπέδου παροχές.

Επί πλέον, στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα οργανωθεί εκδρομή στην κοντινή Σπιναλόγκα, που βρίσκεται στο κέντρο της επικαιρότητας, λόγω του βιβλίου και της τηλεοπτικής σειράς «το Νησί». Ο σχεδιασμός του προγράμματος ομιλιών και των επιφανών ομιλητών που θα κληθούν γίνεται με τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται στις ανησυχίες των φαρμακοποιών.

Τέλος, οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της Κρήτης οργανώνουν από τώρα την ενημέρωση και κινητοποίηση των μελών τους, για μαζική προσέλευση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook