Το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι στο Εθνικό Στάδιο Χανίων μπορεί να μην είχε το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό απέναντι στον Ατρόμητο (3-0), αλλά το γεγονός ότι η Χαλκίδα πανηγύριζε σαν να πήρε τίτλο το 1-1 με τον Α.Ο. Χανιά, δείχνει το μέγεθος της φετινής επιτυχίας της χανιώτικης ομάδας στη Β\’ κατηγορία.

Το άγχος έδειχνε να βαραίνει αρκετά τα πόδια των κοριτσιών του Μάνου Βεργανελάκη που δεν μπόρεσαν να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά και πάλι μπορούσαν βάσει ευκαιριών να πάρουν τη νίκη και να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι έπαιζαν από το 34\’ με παίκτρια παραπάνω λόγω της αποβολής για εξύβριση της Λόγου.

Οι φιλοξενούμενες πάντως προηγήθηκαν στο 74\’ με την Πρότι να εκμεταλλεύεται τα απανωτά λάθη στην αντίπαλη άμυνα και να \”νικάει\” την Γιακουμάκη, αλλά η Σαρρή με τη σέντρα φρόντισε να \”απαντήσει\” και να… σώσει το βαθμό της ισοπαλίας για τον ΑΟΧ.

Διαιτητής ήταν ο Σταυρουλάκης (Συργούνη-Παπαδακάκης).

Το φιλμ του αγώνα
8\’ Σουτ της Γιαννούτσου μπλοκάρει η Τσόκου.

12\’ Φάουλ της Σαρρή με δυσκολία θα αποκρούσει η Τσόκου και στη συνέχεια της φάσης η Ακριώτη θα απομακρύνει το σουτ της Καραμουσαδάκη.

13\’ Κόρνερ από τη Σαρρή, λάθος της Ακριώτη, αλλά η Μαραγκουδάκη πλασάρει πάνω στην Τσόκου.

14\’ Σουτ της Σαρρή από πλάγια θέση άουτ.

15\’ Σέντρα της Ελευθερίου η Πρότι θα κάνει το σουτ και η μπάλα θα καταλήξει άουτ.

19\’ Σουτ της Γιαννούτσου λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

20\’ Κάθετη μπαλιά της Ελευθερίου για την Πρότι, που τετ-α-τετ με την Γιακουμάκη και υπό την πίεση της Παπαντωνάκη θα σουτάρει άουτ.

22\’ Σουτ της Γιαννούτσου άουτ.

24\’ Σουτ της Μ. Στεφανοπούλου αποκρούει η Γιακουμάκη.

32\’ Λάθος στην άμυνα του ΑΟΧ η Κόλλια θα σουτάρει, αλλά η Γιακουμάκη θα μπλοκάρει σταθερά.

41\’ Σέντρα της Γιαννούτσου κεφαλιά της Καραμουσαδάκη προς το πέναλτι, η Κηρύκου απομακρύνει, με \”φωνές\” για χέρι από τις γηπεδούχες.

50\’ Σουτ της Σαρρή αποκρούει σε κόρνερ η Τσόκου.

57\’ Μακρινό σουτ της Περουλάκη η Τσόκου αποκρούει με δυκολία και στη συνέχεια θα μπλοκάρει.

65\’ Εκτέλεση φάουλ της Σαρρή η Καραμουσαδάκη προσπάθησε να σκοράρει με \”ψαλιδάκι\” αλλά η Τσόκου μπλόκαρε.

74\’ ΓΚΟΛ: Απανωτά λάθη στην άμυνα του ΑΟΧ, η Πρότι κερδίζει την μπάλα και αφού αποφεύγει και την Γιακουμάκη στέλνει την μπάλα στα δίκτυα (0-1).

75\’ ΓΚΟΛ: Άμεση αντίδραση του Α.Ο. Χανιά, με τη Σαρρή να ισοφαρίζει με σουτ έξω από την περιοχή (1-1).

86\’ Η Πρότι πάλι εκμεταλλεύεται αδράνεια στην άμυνα και βρίσκεται σε θέση βολής, αλλά το σουτ θα μπλοκάρει η Γιακουμάκη.

89\’ Σέντρα της Σαρρή γυριστό σουτ της Καραμουσαδάκη άουτ.

91\’ Σουτ της Γιαννούτσου άουτ.

Α.Ο. Χανιά: Γιακουμάκη, Νένκοβα, Μαυροματίδη (79\’ Κερδέλα), Παπαντωνάκη, Περουλάκη, Γιαννούτσου, Σαρρή, Μαραγκουδάκη, Μανωλίτση, Καραμουσαδάκη, Τρουλάκη (52\’ Νάνου).

Άβαντες Χαλκίδας: Τσόκου, Πύθουλα, Μάρκου, Ακριώτη, Ελευθερίου (80\’ Ντόιμα), Πρότι, Κόλλια, Μ. Στεφανοπούλου, Λόγου, Οικονόμου, Κηρύκου.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook