Η \”μάχη\” της ανόδου συνεχίζει να υφίσταται στη Β\’ ΕΠΣΧ, αφού προχώρησαν με νίκες η Σπάθα, η Άμιλλα και ο Χάλης, στα πρωινά παιχνίδια της Κυριακής για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Στο Κολυμπάρι οι \”πράσινοι\” ήταν σαρωτικοί απέναντι στη Δάφνη, επικρατώντας με 7-1 της ομάδας από το Εμπρόσνερο, με 3 γκολ από τον Μοσχανάκη (έφτασε τα 32 στο πρωτάθλημα) και 2 από τους Μπουζάκη, Μπαμπουνάκη, παραμένοντας στη 2η θέση.
Η Άμιλλα στον Πλατανιά πανηγύρισε την 9η συνεχόμενη νίκη με 4-0 επί των Νέων Χανίων \”καθαρίζοντας\” το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο 60\’ ο Μ. Σωφρόνογλου έστειλε στο δοκάρι το πέναλτι που εκτέλεσε αλλά στην επαναφορά ο Καραγιαννάκης άνοιξε το σκορ.
Στο 68\’ ο Μπιτσάκης πέτυχε το 2-0, ενώ ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 85\’. Ενδιάμεσα (73\’) είχε κάνει το 3-0 ο Τζωρτζάκης.
Ένα γκολ του Μανωλακάκη από το 20\’ ήταν αρκετό στον Χάλη για να πάρει την εκτός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στην ΕΘΚ, η οποία προερχόταν από δύο συνεχόμενες νίκες.
Με αυτογκόλ κρίθηκε το παιχνίδι στο Νιο Χωριό ανάμεσα σε Διαγόρα και Νέο Αστέρα, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν 1-0, αλλά να έχουν πάρα πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Κωνσταντόπουλου.
Στη Σούδα ο Απόλλων πήρε τη νίκη απέναντι στον Ποσειδώνα με 2-1 και \”ανάσανε\” βαθμολογικά.
Ο Ζερβουδάκης στο 5\’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους τυπικά φιλοξενούμενους, αλλά η ομάδα του Αγίου Ιωάννη \”γύρισε\” το ματς με γκολ του Σολανάκη (44\’ και 54\’). 
Ο Ποσειδών είχε δοκάρια με τους Περράκη, Ντακάκη, ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω αποβολών του Κουράκη (55\’) και του Μπραουδάκη (60\’). Με δέκα τελείωσαν το ματς οι νικητές, αφού στο 90\’ αντίκρισε την κόκκινη ο Νταουντάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook