«Με τρομοκρατικά διλήμματα προς τον ελληνικό λαό, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ οδηγούνται προς τις κάλπες» δήλωσε την Κυριακή η γενική γραμματέας του ΚΚΕ σε ομιλία της στο Ηράκλειο ολοκληρώνοντας την διήμερη περιοδεία της στην Κρήτη.

«Ή θα εξεγερθούμε, ή θα τελειώσουμε» είπε, και προειδοποίησε ότι θα υπάρξει «τρομοκρατία μέχρι τις κάλπες».

Η Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε επίσης ότι «μέχρι τις εκλογές, η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα υλοποιήσει νέα σειρά σκληρών μέτρων, όχι με διάλογο με όργιο τρομοκράτησης του ελληνικού λαού».

«Αυτό που θα κάνει τη διαφορά, αυτό που πρέπει να τρομοκρατήσει αυτούς που πρέπει να τρομοκρατήσει, είναι η εκλογική δύναμη του κομουνιστικού κόμματος» συμπλήρωσε.

Επανέλαβε ακόμα τα επιχειρήματα της κατά του μνημονίου, τονίζοντας ότι οδηγεί στην εξαθλίωση του λαού. Κάνοντας λόγο για «οσφυοκάμπτες», αναφέρθηκε στη συζήτηση που θα γίνει την Τρίτη στη Βουλή για τη δανειακή σύμβαση -«λαιμητόμο για το λαό» όπως τη χαρακτήρισε.

Η Αλέκα Παπαρήγα απάντησε και στην «πρόκληση» που δέχθηκε από την Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την απεργία της ΠΝΟ. Όπως είπε, από την απεργία θα πληγεί ο μεγαλέμπορος και όχι ο φτωχός αγρότης.

Μετά την ομιλία της, η κ. Παπαρήγα είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους στην επιχείρηση Αριάδνη ΑΕΒΕ, που βρίσκονται σε απεργία από τις 13 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook