Δεν άλλαξαν κατά πολύ οι ισορροπίες στην κορυφή του 10ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής μετά και την διεξαγωγή της 18ης αγωνιστικής την Κυριακή το απόγευμα.

Όλες οι ομάδες που κυνηγάνε τον τίτλο κέρδισαν εύκολα η δύσκολα τους αντιπάλους τους εκτός από τον Γιούχτα που γνώρισε ήττα σοκ στον Άγιο Νικόλαο από τον ΑΟΑΝ που έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Η Επισκοπή παρέμεινε σταθερά στην πρώτη θέση καθώς πέρασε και από τον Κρουσώνα κερδίζοντας τον τοπικό ΠΑΟΚ με 1-2, ενώ μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Ασή Γωνιά πέτυχε ο ΠΟΑ που κατάφερε να κλέψει το τρίποντο στις καθυστερήσεις με γκολ του Γιακουμάκη και να μείνει μόνος δεύτερος στη βαθμολογία.

Στην 3η θέση με απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή ανέβηκε ο Ηρόδοτος που επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και τα τρίποντα κερδίζοντας εύκολα στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού την Αναγέννηση Ιεράπετρας με 3-0.

Σημαντική νίκη που του αναπτερώνει τις ελπίδες του για την παραμονή στην κατηγορία πέτυχε και ο Πατούχας που κέρδισε έστω και δύσκολα στη Βιάννο στο Ηρακλειώτικο ντέρμπι τις Ασίτες με 1-0.

Στα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας ο Ζαρός δεν είχε πρόβλημα να πάρει μια άνετη νίκη στο γήπεδο της Σοχώρας με 0-3 επί του ουραγού και καταδικασμένου Ρεθυμνιακού κάνοντας άλμα για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ πολύτιμος για τον ίδιο λόγο ήταν και ο βαθμός που απέσπασε η Χερσόνησος στις Μουρνιές από τον Μινώταυρο με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 0-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στις αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικές στον 10ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής :

ΑΟΑΝ – Γιούχτας 1-0 (32΄ Πηγιάκης)

Μινώταυρος – Χερσόνησος 0-0

ΠΑΟΚρουσώνα – Επισκοπή 1-2 (89΄ Θοεδωράκης – 6΄ Κεφαλούκος, 8΄ Ζαμπετάκης)

Ρεθυμιακός – Ζαρός 0-3 (29΄ Κλαπάκης, 62΄ Κουρουθιανάκης, 65΄ Προβιδάκης)

Πατούχας – Ασίτες 1-0 (34΄ Ζαφείρης)

Ασή Γωνιά – ΠΟΑ 2-3 (7΄ Μπαξεβάνης, 73΄ Δοντσίδης – 35΄, 60 πεν. Συσκάκης , 92΄ Γιακουμάκης)

Ηρόδοτος – Αναγέννηση Ιερ. 3-0 (58΄ Παπαδάκης, 77΄Κοζυράκης, 81΄ Κοκκινάκης)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook