Από την απαράδεκτη ενέργεια ποδοσφαιριστή του Μοχού να τραβήξει από το αυτί τον διαιτητή Βασίλη Κοκκινάκη επειδή του έδειξε κόκκινη κάρτα στο 69΄της αναμέτρησης με την Αγία Βαρβάρα στιγματίστηκε η 26η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣΗ που έγινε την Κυριακή.

Ο διαιτητής του αγώνα μετά από αυτό το συμβάν αυτομάτως διέκοψε οριστικά το παιχνίδι και με συνοδεία Αστυνομικής δύναμης πήγε στο Αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου για να καταγγείλει τον ποδοσφαιριστή και να κλείσει το φύλλο αγώνα .

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής σημαντικές εκτός έδρας νίκες με το ίδιο σκορ 1-2 σημείωσαν ο Κόροιβος που πέρασε από την έδρα της Τυλίσου και ο Ο.Φ. Αρκαλοχωρίου που κέρδισε την Γόρτυνα με ανατροπή.

Το Μεταξοχώρι παρά το γεγονός ότι γνώρισε την ήττα με 2-1 στους Βόρρους από την τοπική ομάδα παρέμεινε στην 4η προνομιούχο θέση εκμεταλλευόμενο την ήττα της Τυλίσου.

Παράταση δόθηκε και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς ο Ηρακλής Ηρακλείου ηττήθηκε με 4-3 από το Αθλόπολις, ενώ στα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας ο Δωριέας κέρδισε με 4-0 τη Ροδιά , και το Δεμάτι επικράτησε με 4-1 του Ποσειδώνα Ηρακλείου.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της Κυριακής στην 26η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣΗ :

Δεμάτι – Ποσειδώνα 4-1

Δωριέας – Ροδιά 4-0

Φαιστός – Μεταξοχώρι 2-1

Τύλισος – Κόροιβος 1-2

Γόρτυς – Ο.Φ.Αρκαλοχωρίου 1-2

Αθλόπολις – Ηρακλής Ηρακλείου 4-3

Μοχός – Αγ. Βαρβάρα 0-3 (διεκ. στο 69΄)