Την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαιτησία του Λιαχούδη στο παιχνίδι με την Καλλιθέα εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ Πλατανιάς διαμαρτυρόμενη έντονα για τη φάση του 69' όπου ο Σταύρου απομάκρυνε σουτ του Χαϊκάλη, με τη χανιώτικη ομάδα να "φωνάζει" για χέρι και πέναλτι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ εκφράζει τα έντονα παράπονά της για τη διαιτησία του κ. Λιαχούδη, στον οποίο αποδίδει ότι αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα με την ΚΑΛΛΙΘΕΑ. 
Συγκεκριμένα, ο διαιτητής της Ενώσεως Μακεδονίας αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ της ομάδας μας στο 69ο λεπτό, σε μια φάση όπου ο ποδοσφαιριστής Σταύρου της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ αποκρούει ως τερματοφύλακας (!) τη μπάλα σε σουτ του Χαϊκάλη. Δυστυχώς, παρότι ο κ. Λιαχούδης ήταν μπροστά στη φάση και είχε άριστο οπτικό πεδίο, δεν υπέδειξε ως όφειλε το καταφανές πέναλτι, που θα επέφερε και την αποβολή του ποδοσφαιριστή, προς έκπληξη τόσο των αγωνιζομένων όσο και του φίλαθλου κόσμου! 
Εκτός όμως της συγκεκριμένης φάσης, ο κ. Λιαχούδης κατάφερε με τον τρόπο που διηύθυνε το ματς, να εκνευρίσει τους παίκτες της ομάδας μας, με αποτέλεσμα να τους αποσυντονίσει όπως άλλωστε προκάλεσε και τον εκνευρισμό της πάντοτε ήρεμης κερκίδας του γηπέδου του Μάλεμε. 
Θεωρούμε ότι η διαιτησία του κ. Λιαχούδη ήταν η χειρότερη που μας έχει υπάρξει στο τρέχον πρωτάθλημα της Football League, απόδειξη ότι είναι και η πρώτη φορά που εκφράζουμε παράπονα και για το λόγο αυτό ζητάμε από τους υπεύθυνους της Κ.Ε.Δ. τους οποίους σεβόμαστε, να προχωρήσουν στην τιμωρία του κ. Λιαχούδη ή να μην τον ορίσουν ξανά σε αγώνα μας, τουλάχιστον για φέτος."