Με σύμμαχο τον καιρό, τον κόσμο να δίνει βροντερό παρόν και τους αγωνιζόμενους τον καλύτερο τους εαυτό, ολοκληρώθηκε το Rally Sprint στην Επισκοπή Ηρακλείου, πρώτος αγώνας της χρονιάς για το Κύπελλο οδηγών – συνοδηγών Rally Κρήτης.

Οι άνθρωποι του Α.Ο. Κρήτης έφεραν σε πέρας μια ακόμα διοργάνωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν.

Στον αγώνα είχαν δηλώσει συμμετοχή 18 πληρώματα, εκκίνησαν 15 και κατάφεραν να τερματίσουν 13.
Η εκκίνηση δόθηκε χωρίς καθυστέρηση, όμως στο μέσο του πρώτου σκέλους είχαμε ημίωρη διακοπή, όταν έσπασε το σασμάν του Citroen Saxo των Μιχάλη Πόλια – Λευτέρη Θεοδωράκη και χρειάστηκε η επέμβαση της οργάνωσης για να καθαριστούν τα λάδια.

Στη μάχη για την κορυφή της γενικής κατάταξης επικράτησαν οι 1οι δίλιτροι, Δημήτρης Κτιστάκης – Μάνος Κτιστάκης με Peugeot 306, που κινήθηκαν εντυπωσιακά γρήγορα κερδίζοντας επάξια τον αγώνα. Λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα πίσω τους βρέθηκαν οι νικητές της μεγάλης κατηγορίας, Γιάννης Παπαδοκωσταντάκης – Σταύρος Κλαριδόπουλος με Mitsubishi Carisma και 3οι στη γενική τερμάτισαν οι 2οι δίλιτροι, Χρήστος Παπαχρηστόπουλος – Σταύρος Σταμέλος από την Αθήνα, με το εντυπωσιακό Opel Corsa Super1600, που όμως στο πρώτο σκέλος είχαν τη “στιγμή τους”.