Η Satara Stratton ήταν από τις «τυχερές» που κυνήγησαν το όνειρό τους με κάθε κόστος: θέλοντας όσο τίποτα να γίνει ηθοποιός στη Μέκκα του κινηματογράφου, η 24χρονη κοπέλα μετακόμισε στο Λος Άντζελες.

Η αρχή ήταν αρκετά υποσχόμενη, καθώς ήδη από τον πρώτο καιρό εκτιμήθηκε το ταλέντο της και η ομορφιά της και κέρδισε συμμετοχή σε μερικά σίριαλ. Ωστόσο, η συνέχεια δεν προβλεπόταν τόσο ευοίωνη για την 24χρονη κοπέλα, καθώς όχι μόνο το όνειρό της δεν έγινε πραγματικότητα, αλλά έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού, ζώντας φυλακισμένη…

Επί τέσσερις ολόκληρους μήνες, ο βασανιστής της τής έκανε ενέσεις ηρωίνης και τη βίαζε. Χωρίς να καταλάβει το πώς ούτε η ίδια, καθώς ο δράστης τής παρουσιάστηκε ως κάποιος που θα τη βοηθούσε στην καριέρα της, η όμορφη ξανθιά κοπέλα βρέθηκε αιχμάλωτη του άρρωστου άνδρα σε ένα βρόμικο διαμέρισμα.

Στο διάστημα αυτό, η άτυχη Satara υπέφερε σωματικά και ψυχικά. Ο βασανιστής της όχι μόνο τη χτυπούσε και τη βίαζε, αλλά της έκανε και ενέσεις ηρωίνης για να την κάνει απόλυτα εξαρτημένη.

Κανείς δεν είχε νέα της και ακόμη και η μητέρα της τη θεωρούσε νεκρή. Κάποια στιγμή, παρουσιάστηκε στο νοσοκομείο μια γυναίκα σε άθλια κατάσταση, η οποία ήταν πλήρως εξαρτημένη από τα ναρκωτικά.

Καθώς η αστυνομία αναζητούσε τη Satara εδώ και καιρό, αποδείχθηκε ότι η κοπέλα του νοσοκομείου ήταν η εξαφανισμένη 24χρονη ηθοποιός.

Προφανώς, όπως εικάζει και η μητέρα της, την εγκατέλειψε εκεί ο βασανιστής και βιαστής της, όταν ήταν πλέον σε πολύ άσχημη κατάσταση.