O σύλλογος επιχειρηματιών του Δήμου Πλατανιά, Ο Ιάρδανος και η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης, με την ευκαιρία της επίσκεψης στην Κρήτη του διεθνούς φήμης καθηγητή ακτομηχανικής Δρ. Patrick Lynett, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Προτάσεις αντιμετώπισης της διάβρωσης των ακτών στη βορειοδυτική Κρήτη» στο Κολυμβάρι, την Πέμπτη στις 10.00 π.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ορθόδοξης Ακαδημίας της Κρήτης.

Ομιλητές:

• Δρ. Patrick Lynett:
Καθηγητής Ακτομηχανικής στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνιας, ΗΠΑ.
• Δρ. Κωνσταντίνος Συνολάκης:
Καθηγητής Φυσικών Καταστροφών, Τσουνάμι και Παράκτιας Μηχανικής του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης και πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών.
• Δρ. Χρήστος Αναγνώστου:

Διευθυντής του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών, στον τομέα Ωκεανογραφίας.

Έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν οι αρχές του τόπου και ο στόχος της ημερίδας είναι να εξηγηθούν στο ευρύ κοινό και στους αρμόδιους της δημόσιας διοίκησης οι απαιτούμενες δράσεις για την οριστική και μακροχρόνια αντιμετώπιση του προβλήματος της διάβρωσης των ακτών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook