Ο Σέρχιο Λεάλ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Εργοτέλη στη νίκη της κρητικής ομάδας επί της Κέρκυρας καθώς πέρα από το γκολ που πέτυχε και έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του έκανε και μια αρκετά καλή εμφάνιση θυμίζοντας τον παλιό καλό Λεάλ. 

Ο Ουρουγουανός επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη για την σημασία της νίκης επί της Κέρκυρας, εξήρε την παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι ενώ αναφέρθηκε και στο επόμενο δύσκολο εκτός έδρας ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες τονίζοντας ότι «Έχουμε πέντε τελικούς μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Σε όλα τα παιχνίδια θα παίξουμε για τη νίκη, ώστε να καταφέρουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Αρχικά ο άσος του Εργοτέλη αναφέρθηκε στο νικηφόρο αγώνα με την Κέρκυρα, λέγοντας: «Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και δίκαια πήραμε τη νίκη. Η προσπάθεια μας σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν πολύ μεγάλη και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά κατά την διάρκεια του αγώνα ήμουν σίγουρος ότι το γκολ ήταν θέμα χρόνου να μπει. Μας έφυγε ένα μεγάλο μέρος από το άγχος που είχαμε, η ψυχολογία μας πλέον είναι καλύτερη και πιστεύω ότι αυτό θα φανεί και στα επόμενα παιχνίδια».

Στη συνέχεια ο Σέρχιο Λεάλ εξήρε την παρουσία του κόσμου, στον οποίο αφιέρωσε το νικηφόρο αποτέλεσμα: «Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος για την παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο. Η βοήθεια που μας έδωσαν ήταν πολύ μεγάλη και η παρουσία τους συγκλονιστική. Με τις φωνές τους μας ώθησαν στην επιτυχία. Τους αφιερώνουμε την νίκη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο αγώνα. Τους θέλουμε κοντά μας, τους έχουμε ανάγκη και να είναι σίγουροι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε χαρούμενους».

Η συνέχεια έχει έναν ακόμα «τελικό» όπως χαρακτήρισε την αναμέτρηση στα Γιάννενα ο άσος του Εργοτέλη, για την οποία τόνισε: «Έχουμε πέντε τελικούς μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Σε όλα τα παιχνίδια θα παίξουμε για τη νίκη, ώστε να καταφέρουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα παραμείνουμε στην Κατηγορία.

Ο επόμενος τελικός είναι το ερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι πως θα το κερδίσουμε. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς και για αυτούς θα παίξουμε».

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα η προετοιμασία του Εργοτέλη για την αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες» θα ξεκινήσει από την Τρίτη στις 11 το πρωί καθώς την Δευτέρα ο Νίκος Καραγεωργίου έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Στο ματς με τον ΠΑΣ επιστρέφει ο Σαρρής που εξέτισε την τιμωρία του αλλά θα λείψει ο Μιχ. Φραγκουλάκη που θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του. Παράλληλα μέσα από τις προπονήσεις της εβδομάδας θα φανεί και το κατά πόσο θα είναι έτοιμος ο Φ. Δάρλας που έχει τράβηγμα στη γάμπα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook