Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Πλατανιάς απαντάει στις κατηγορίες που της εξαπέλυσε μέσω δική της ανακοίνωση η Καλλιθέα, αναφέροντας πως η στάση των παικτών της αθηναϊκής ομάδας ήταν προκλητική.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της \”ερυθρόλευκης\” ΠΑΕ:
\”Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ σε αποκατάσταση της τάξης και της μη διαστρέβλωσης της πραγματικότητας θα ήθελε να επισημάνει τα εξής: 

Στα τρία χρόνια συμμετοχής μας στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεν δώσαμε ποτέ το δικαίωμα να αμφισβητηθεί η φιλοξενία που παρείχαμε σε όλες ανεξαιρέτως τις ομάδες. Το γεγονός άλλωστε ότι κατ\’ εξακολούθηση έχουν υπάρξει ευχαριστήριες δηλώσεις ή ανακοινώσεις από αντιπάλους μας ενώ ποτέ η ομάδα μας δεν έχει κληθεί καν σε απολογία, μαρτυρά τον σεβασμό με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τις υπόλοιπες ομάδες. 
Σχετικά με την ανακοίνωση της Π.Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑ, η οποία κάνει λόγο για δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας από την πλευρά μας, μάς βρίσκει εντελώς αντίθετους. Θεωρούμε ότι καλύτερο για την Π.Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑ θα ήταν να αναζητούσε τους φυσικούς αυτουργούς που δημιούργησαν την παρεξήγηση που υπήρξε μεταξύ μίας μικρής μερίδας των ποδοσφαιριστών, λίγη ώρα πριν το παιχνίδι και οι οποίοι στον αντίστοιχο αγώνα του α\’ γύρου και μετά την ισοφάριση που είχε καταφέρει η ομάδα τους στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, είχαν προκαλέσει με απαράδεκτες χειρονομίες τους παίκτες μας. Μάλιστα, μετά τη νίκη που κατάφεραν σε βάρος της ομάδας μας μέσα στο γήπεδό μας, και πάλι η συμπεριφορά τους ήταν προκλητική, αφού κάποιοι φρόντισαν να συνδυάσουν τους πανηγυρισμούς τους με απρεπείς εκφράσεις. 
Κατά συνέπεια, δεν υπήρξε κανένας προπηλακισμός ούτε καμία ύβρις αλλά η όλη παρεξήγηση δημιουργήθηκε όταν παίκτης της δικής μας ομάδας ζήτησε το λόγο από συνάδελφό του για όσα απαράδεκτα είχε πει στο γκολ της Καλλιθέας στο ματς του α\’ γύρου. 
Θα πρέπει να επισημάνουμε επίσης ότι ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑ, κ. Νικόλαος Σαλευρής, ίσως λόγω και της πίεσης που είχε ο αγώνας, επιτέθηκε φραστικά σε αστυνομικό που ήταν ντυμένος με πολιτικά, σε παρατήρηση που του έγινε επειδή έβριζε, έχοντας την εντύπωση ότι πουλούσε προστασία στην ομάδα μας, λογικές δηλαδή που είναι εντελώς εκτός της νοοτροπίας μας. Αυτό που γνωρίζουμε εμείς, είναι ότι οι θέσεις για τους Προέδρους των ομάδων είναι στο χώρο των επισήμων, όμως ίσως η επιθυμία του να είναι απομονωμένος είχε να κάνει με την \”ελευθερία\” που ήθελε να νιώθει, προκειμένου να εκφράζεται όπως αισθανόταν. Η αστυνομία των Χανίων γνωρίζει να κάνει τη δουλειά της πάρα πολύ καλά και δεν θεωρούμε πως χρειάζεται από τον κ. Σαλευρή να της γίνονται υποδείξεις. 
Θεωρούμε ότι είμαστε από τις ομάδες που όχι μόνο δεν προκαλούμε με τη συμπεριφορά και τις ενέργειές μας, αλλά στο μέτρο του δυνατού, διοίκηση, ποδοσφαιρικό τμήμα και φίλαθλοι, επιδιώκουμε να φιλοξενούμε με άριστο τρόπο τις αντίπαλες ομάδες.
Ευχόμαστε επίσης στην Π.Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑ καλή πορεία στο Πρωτάθλημα.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook