Tην ευκαιρία να ενημερωθούν για τον πλούτο του κρητικού γαστρονομικού πολιτισμού, ώστε να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις αυτές στους επισκέπτες του νησιού προβάλλοντας τις ιδιαιτερότητες των κρητικών προϊόντων είχαν διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων και σεφ. Στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Δίκτυο Κρητικού Ελαιολάδου και πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, συμμετείχαν επαγγελματίες από τον χώρο του τουρισμού.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο Πρόεδρος του Δικτύου Κρητικού Ελαιολάδου, κ. Μανώλης Φραγκάκης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν με εμπεριστατωμένες και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες, ο Δημοσιογράφος κ. Νίκος Ψιλάκης, ο Χημικός κ. Μανώλης Μιχελινάκης, ο Πρόεδρος του Παρατήματος Κρήτης του ΓΕΩΤΕΕ κ. Αλέκος Στεφανάκης, ο Επιχειρηματίας κ. Βασίλης Μανούσακας και ο Χημικός Μηχανικός κ. Αλέξανδρος Μαρκαντωνάκης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν κρητικά εδέσματα και αρτοσκευάσματα από χαρούπια, ευγενική προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου Κασταμονίτσας και του επιχειρηματία Βασίλη Μανούσακα αντίστοιχα.

Πρόκειται για τη δεύτερη εκδήλωση που πραγματοποιεί το Δίκτυο Κρητικού Ελαιολάδου απευθυνόμενο στους επαγγελματίες του τουρισμού ενώ έχουν προηγηθεί και άλλες στοχευμένες δράσεις στην Κρήτη και το εξωτερικό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook