Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των αθλητών και των αθλητριών του Ο.Α. Σούδας στο 2ο Ενωσιακό πρωτάθλημα αντισφαίρισης που διεξήχθη στο Ρέθυμνο 10-11 και 17-18 Μαρτίου. Ο ΟΑΣ είχε παρουσία σε 5 από τους 6 τελικούς όλων των κατηγοριών, κατακτώντας 2 πρώτες, τρεις 2ες και τρεις 3ες θέσεις.
Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Ο.Α. Σούδας:
Εκπληκτική αλλά αναμενόμενη η παρουσία των αθλητών και αθλητριών του Ο.Α.Σούδας στο 2ο Ενωσιακό πρωτάθλημα αντισφαίρισης που διεξήχθη στο Ρέθυμνο στις 10 και 11 Μαρτίου καθώς και στις 17 και 18 Μαρτίου. Τα παιδιά του Ο.Α.Σ. κατάφεραν να έχουν παρουσία στους 5 από τους 6 τελικούς όλων των κατηγοριών και φυσικά σε όλους τους ημιτελικούς. Η τελική αποκομιδή της φοβερής παρουσίας τους στους αγώνες αυτούς ήταν δύο 1ες, τρεις 2ες και τρεις 3ες θέσεις!
Συγκεκριμένα: 1η θέση κατέλαβαν ο Δημήτρης Σκαλιδάκης στη κατηγορία «Αγόρια 16» και ο Λευτέρης Βουλγαράκης στη κατηγορία «Αγόρια 14». 2η θέση κατέλαβαν η Κωνσταντίνα Γκόγκου στην κατηγορία «Κορίτσια 14», η Ελευθερία Γκόγκου στην κατηγορία «Κορίτσια 12» και ο Γιώργος Βαρβεράκης στην κατηγορία «Αγόρια 12». 3η θέση κατέλαβαν ο Λευτέρης Βουλγαράκης στη κατηγορία «Αγόρια 16» καθώς και η Κωνσταντίνα Γκόγκου και η Χριστίνα Βογιατζοπούλου στην κατηγορία «Κορίτσια 16».
Επίσης στους αγώνες έλαβαν μέρος και οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες του Ο.Α.Σ.: Στην κατηγορία «Αγόρια 12» ο Νίκος Μπουρδαντώνάκης (έφτασε στους 8), στην κατηγορία «Αγόρια 14» ο Αριστείδης Λιοδάκης (έφτασε στους 16), στην κατηγορία «Αγόρια 16» ο Γιάννης Κοκκινάκης (έφτασε στους 16), στην κατηγορία «Κορίτσια 12» η Κατερίνα Ποντικάκη (έφτασε στους 16), στην κατηγορία «Κορίτσια 14» η Δέσποινα Ζουμπά (έφτασε στους 16) και στην κατηγορία «Κορίτσια 16» η Στέλλα Παγούνα (έφτασε στους 16).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook