Μια νίκη-ανάσα για την παραμονή πέτυχε ο Βύζαντας Μαγάρων που με ήρωα τον Φαρούκ επικράτησε 1-0 της Λάρισας στο ματς που έριξε την αυλαία της 20η αγωνιστικής της Football League.

Μετά από αυτή τη νίκη η ομάδα από τα Μέγαρα, που είχε να χαρεί τρίποντο από την 13η αγωνιστική -όταν νίκησε 2-1 τον Αγροτικό Αστέρα- έφτασε τους 19 βαθμούς.

Από την άλλη στην Λάρισα τα πράγματα είναι μάλλον δύσκολα, καθώς βλέπουν την υπόθεση πλέι οφ να απομακρύνεται.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ενώ ο αγωνιστικός χώρος ήταν απαγορευτικός για να παιχτεί ποδόσφαιρο. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες είχαν συνολικά τρεις ευκαιρίες για γκολ. Ο Βύζαντας έχασε δύο με τον Ηλιόπουλο, ενώ η Λάρισα μια με τον Γκρούμπιασιτς. Στο δεύτερο μέρος καμία από τις δύο ομάδες δεν πίεσε και εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς πάει στο μηδέν. Ο Φαρουκ μετά από σέντρα του Λίτση εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Βύζας Μεγάρων (Νίκος Πατσίρης): Μιχελής, Λίτσης, Χριστοφιλέας, Χάλαρης, Πέτρου (75\’ Μουστάκης), Οικονομόπουλος, Μωυσίδης, Νταντάμης (89\’ Φραγκής), Φαρούκ, Ηλιόπουλος, Παυλίδης (84\’ Ροβίθης).

Λάρισα (Νίκος Κεχαγιάς): Σωτηρίου, Αραμπατζής, Κατσιαρός, Ψωμάς, Κολοβέτσιος, Ααράμπ (6\’ λ.τρ. Χατζής), Νεμπεγλέρας, Καρανίκας, Βούζας (67\’ Ζεκίνια), Μπλέντι, Γκρούμπιεσιτς (54\’ Λαζιμάν).

Πηγή: www.sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook