Πάγωσε για ακόμα μία φορά το θέμα του έργου του αεροδρομίου της Σητείας, εφόσον απορρίφτηκε από την πλειοψηφία της σχετικής επιτροπής του ΥΠΕΧΩΔΕ η πρόταση της θεραπείας του έργου.

 Τα πρακτικά των δύο αντίθετων γνωμοδοτήσεων ζητά η Ένωση Ξενοδόχων Σητείας οι οποίοι σε έγγραφό τους σημειώνουν τα εξής:

“Κάθε τρεις και λίγο ελπίδες γεννιούνται και μετά πεθαίνουν. Όνειρα εκφράζονται και πολύ βίαια σβήνουν. Σίγουρα κάποιος παίζει με την ψυχολογία μας και την υπομονή μας. Έχει και η ανοχή τα όριά της όμως.

Η τοπική κοινωνία έχει στηρίξει όλες τις ελπίδες της για ανάπτυξη του τόπου βασιζόμενη στις υποσχέσεις της εκάστοτε κυβέρνησης για το νέο αεροδρόμιο της Σητείας. Δικαιούμαστε να έχουμε ειλικρινή και υπεύθυνη ενημέρωση για το θέμα, ώστε να μπορούμε να μιλάμε στους ανθρώπους της περιοχής μας κοιτάζοντας τους στα μάτια και με τους εκάστοτε συνεργάτες μας από την διεθνή και εγχώρια αγορά με τη σιγουριά της αξιοπιστίας και της φερεγγυότητας μας” και καταλήγει:

“Για να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα λοιπόν και εμείς ως Σύλλογος Ξενοδοχείων Σητείας παρακαλούμε να μας αποστείλετε τα πρακτικά των δύο αντίθετων γνωμοδοτήσεων (28/01/11 και 15/02/11) ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν πέφτουμε θύματα εξαπάτησης”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook