Η ηθοποιός και ο αρραβωνιαστικός της φωτογραφήθηκαν στην παραλία του Κανκούν στο Μεξικό να παίζουν και να κολυμπάνε στα τυρκουάζ νερά του ωκεανού. Βρίσκονται εκεί για να γιορτάσουν τα 60α γενέθλια του Sir Philip Green.

Μόλις οκτώ μήνες μετά τη γένηση του γιου τους Bingham, η Kate έδειξε την αξιοζήλευτη φιγούρα της, φορώντας ένα πολύ σέξι μπικίνι. Στις φωτογραφίες φαίνεται να απολανβάνει τον ήλιο και να χαλαρώνει πριν ξεκινήσει την προώθηση των νέων ταινιών της σε λίγες εβδομάδες.

\"\"

Είναι η πρωταγωνίστρια στην ρομαντική κωμωδία Α Little Bit of Heaven, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο.
Στην ταινία, η Kate παίζει μια γυναίκα η οποία ανακαλύπτει ότι έχει καρκίνο σε τελικό στάδιο και στη συνέχεια ερωτεύεται τον γιατρό της.

Μαζί τους σε αυτές τις διακοπές είναι η Naomi Campbell και ο Leonardo Di Caprio ενώ η τιμή για κάθε διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο τους είναι 1200 ευρώ το βράδυ.

\"\"

Οι προσκλήσεις για το πάρτυ του Sir Philip Green παραδόθηκαν τον περασμένο μήνα σε χειροποίητα ξύλινα κουτιά. Το κουτί συμπεριλάμβανε οδηγίες προετοιμασίας για ζεστό καιρό και για μια πολύωρη πτήση ενώ ο προορισμός ήταν έκπληξη.

missbloom

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook