Δεν έχουν τελειωμό τα  περιστατικά ζωοκλοπής στο Νομό Ηρακλείου. Συγκεκριμένα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής  καταγγέλθηκε από έναν 51χρονο στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου, ζωοκλοπή, ότι  άγνωστοι δράστες κατά το χρονικό διάστημα από 18:30 ώρα έως 22:00 της 18-03-2012, σε αγροτική περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Σοκαρά του Δήμου Γόρτυνας αφού παραβίασαν την περίφραξη αφύλακτου ποιμνιοστασίου ιδιοκτησίας του, 51χρονου, αφαίρεσαν συνολικά εκατό πρόβατα.

 Μετά από συντονισμένης έρευνας αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων  Μεσσαράς, βρέθηκαν το ίδιο βράδυ, σε αγροτική περιοχή  του Δημοτικού Διαμερίσματος Σοκαρά Ηρακλείου.

Η αξία των ανωτέρων προβάτων ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ, κατά δήλωση του παθόντα.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου

Στο  μεταξύ,ένας 35χρονος συνελήφθη χθες το βράδυ  στο Δημοτικό Διαμέρισμα Γέργερης του Δήμου Γόρτυνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, για παράβαση του Ν. περί ζωοκλοπής. 

Ειδικότερα, σε έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί   στο κρεοπωλείο ενδιαφέροντος του 35χρονου, βρέθηκε εντός ψυγείου σφάγιο ενός  αρνιού, βάρους πέντε κιλών περίπου, το οποίο δεν είχε υποστεί κρεοσκοπικό έλεγχο και δεν έφερε τις ανάλογες σφραγίδες σφαγείου.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook