Με δύο τεράστια ροζ αφτιά ως κουνελάκι του Playboy φωτογραφήθηκε η σέξι Πηνελόπη Αναστασοπούλου για λογαριασμό του περιοδικού Adore της εφημερίδας «Μακεδονία» και μίλησε για τη δημοσιότητα, το Dancing on ice, τον έρωτα και την οικονομική κρίση.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εξήγησε με το δικό της τρόπο το πως κατάφερε να ξεπεράσει μία δύσκολη περίοδο στη ζωή της μετά από έναν επώδυνο χωρισμό.

\"\"

\"\"

«Κάνε ένα πείραμα: Κοίτα ένα σημάδι στον τοίχο αρκετή ώρα, θα δεις ότι αυτό μεγαλώνει, πράγμα που σημαίνει πως όσο το κοιτάζεις αυτό μεγεθύνεται…. Τα δύο πράγματα που βοήθησαν πολύ, ήταν η δημιουργία της μπάντας και το Dancing On Ice» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία εξομολογήθηκε και τη διαχείριση που έκανε με τη δημοσιότητα των τελευταίων μηνών. «Υπάρχει ένα κομμάτι της δημοσιότητας που δεν μου αρέσει καθόλου. Όχι μόνο με τρομάζει, μπορεί να καθοδηγήσει και τη διάθεσή μου. Αυτό έχει να κάνει με τον κιτρινισμό. Το να με φωνάζουν με το όνομά μου στο δρόμο, όμως, είναι υπέροχο».

\"\"

\"\"

Η ηθοποιός τραγουδίστρια μίλησε και για τον έρωτα που φαίνεται ότι της έχει χτυπήσει την πόρτα. «Είμαι ερωτευμένη, αλλά το κρύβω καλά!» είπε η Πηνελόπη που θέλει να κρατήσει τον αγαπημένο της μακριά από τα φώτα. «Ο σύντροφός μου είναι εκεί για να είμαστε μαζί και να περνάμε όμορφα. Όχι για να τον επιδεικνύω!»

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook