Προβληματισμός επικρατεί στην ΔΗΜ.ΑΡ. σε επίπεδο Ηρακλείου καθώς η επικείμενη ένταξη στο κόμμα της ομάδας των πέντε που διεγράφησαν απο το ΠΑΣΟΚ προκαλεί την αντίδραση μελών της παράταξης του Φώτη Κουβέλη. Το θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις αφού η είδηση της ένταξης Μιχελογιαννάκη στη ΔΗΜ.ΑΡ. εν όψη εκλογών και η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Νομού Ηρακλείου έφερε γκρίνια στο εσωτερικό, με εκείνους που κρατούν αποστάσεις να μην είναι λίγοι.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο Φώτης Κουβέλης είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα ενταθούν στην Δημοκρατική Αριστερά βουλευτές που προέρχονται απο το ΠΑΣΟΚ και έχουν ψηφίσει κάποια τα μέτρα που εφαρμόστηκαν την τελευταία διετία. Να σημειώσουμε πως ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης δεν ψήφισε κανένα μνημόνιο, ωστόσο είχε ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι της ομάδας είχαν ψηφίσει και το πρώτο μνημόνιο. Η δέσμευση -αρχή που είχε θέσει ο Φ.Κουβέλης δεν φαίνεται για την ώρα να τηρείται γεγονός που απασχολεί έντονα τα τοπικά στελέχη.

Μιλώντας στο flashnews το μέλος της Κ.Ε. της ΔΗΜ.ΑΡ. Αντώνης Παρασύρης τόνισε πως αυτή την ώρα καταγράφονται όλες οι απόψεις ξεκαθαρίζοντας πως το θέμα είναι πολιτικό και δεν σχετίζεται προσωπικά με τον Γιάννη Μιχελογιαννάκη \’\’το ζήτημα είναι πως θα γίνει η προσχώρηση των πέντε βουλευτών που προέρχονται απο το ΠΑΣΟΚ, καθώς αποτελούν ειδική περίπτωση. Υπάρχουν διάφορες θέσεις που εκφράζονται και σε επίπεδο Ηρακλείου. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το πρόσωπο του κου Μιχελογιαννάκη, το θέμα είναι πολιτικό\’\’ .

Στη ΔΗ.ΜΑΡ μετρούν αντιδράσεις για να ληφθούν οριστικές αποφάσεις γύρω απο το θέμα, αποφάσεις που δεν θα αργήσουν να ανακοινωθούν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook