Πραγματικός εφιάλτης έχει γίνει για τους κατοίκους της Σάμου ένας 42χρονος παιδεραστής, που επιχείρησε να βιάσει ένα 12χρονο κοριτσάκι! Ο δράστης, που είναι απότακτος στρατιωτικός, έχει απασχολήσει άλλες δυο φορές τις αρχές με τις αρρωστημένες του ορέξεις!

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν οι γονείς του κοριτσιού που κατοικεί σε χωριό της κεντρικής Σάμου, ο 42χρονος ανώμαλος προσπάθησε να ασελγήσει πάνω στο ανήλικο θωπεύοντας το και κάνοντας του άσεμνες χειρονομίες, προσπαθώντας να το πείσει να συναινέσει στις εμετικές προθέσεις του! Για καλή της τύχη, η μικρούλα βρήκε το κουράγιο να το βάλει στα πόδια και να καταφύγει στους γονείς του.

Ο δράστης αναζητήθηκε από τους αστυνομικούς, αλλά φρόντισε να κρυφτεί ώσπου να παρέλθει το αυτόφωρο. Στη συνέχεια, προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα, όπου τον ενημέρωσαν πως είχαν σχηματίσει δικογραφία σε βάρος του και τον άφησαν ελεύθερο.

Ο ίδιος άνθρωπος, όταν υπηρετούσε ως οπλίτης πενταετούς υποχρέωσης είχε αποταχθεί από τον Στρατό επειδή είχε προσπάθησε και τότε να βιάσει την 12χρονη κόρη γνωστού δικηγόρου του νησιού!

Πριν από λίγο καιρό, είχε απασχολήσει πάλι την Αστυνομία, όταν εντοπίστηκε έξω από το σχολείο του χωριού να παρενοχλεί ανήλικες μαθήτριες επιδεικνύοντάς τους τα γεννητικά του όργανα!

(protothema.gr)