Ευθύνες προς κάθε κατεύθυνση θ’ αναζητήσει ο εισαγγελέας για τα θλιβερά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου διέταξε προκαταρκτική εξέταση για όσα έγιναν κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ –ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Στο πλαίσιο της έρευνας που θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Χαράλαμπος Λακαφώσης που είναι ένας εκ των εισαγγελέων που έχουν αρμοδιότητα αθλητικά θέματα θα διαπιστώσει αν προκύπτουν ευθύνες για αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα σχετικά με τα εκτεταμένα επεισόδια από οπαδούς του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ προκειμένου να προχωρήσει στον εντοπισμό των υπευθύνων.

Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, ο κ. Λακαφώσης θα συλλέξει στοιχεία για να εξακριβώσει αν φέρουν ποινικές ευθύνες αρμόδιοι της ΠΑΕ αλλά και της Διοίκησης του Ολυμπιακού Σταδίου για την έκρυθμη κατάσταση που δημιουργήθηκε και είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα.

Παράλληλα η κ. Ράικου ζητά να διερευνηθούν ενδεχόμενες ευθύνες κάθε άλλου τρίτου, αρμόδιου για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του ντέρμπυ. Για το λόγο αυτό με την παραγγελία της προς τον κ. Λακαφώση ζητά να διερευνήσει αν είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την αποτροπή επεισοδίων, αν οι υπεύθυνοι γνώριζαν για το ενδεχόμενο οργανωμένου σχεδίου όπως ανέφεραν μάλιστα δημοσιεύματα του Τύπου και αν εξαιτίας αυτού του λόγου υπήρξαν πρόσθετα μέτρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook