Στους ρυθμούς του καθοριστικού αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή στους «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους απάντες στον Εργοτέλη από την Τρίτη όπου και ξεκίνησε η προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα το ιατρικό τιμ του Εργοτέλη έχει πέσει πάνω στον Φίλλιπο Δάρλα προκειμένου να είναι έτοιμος για το ματς με τους Ηπειρώτες. Ο 28χρονος αριστερός μπακ που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα , αλλά αυτό έγινε σε αυξημένους ρυθμούς με αποτέλεσμα να υπάρχουν αυξημένες ελπίδες για να προλάβει να δώσει το παρόν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα από την οποία θα λείψει σίγουρα ο Φραγκουλάκης που θα εκτίσει την δεύτερη ποινή της αγωνιστικής του.

Σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια για αυτό της Κυριακής δεν θα ισχύσει το μέτρο του «εγκλεισμού» των παικτών στο ξενοδοχείο καθ΄ όλη την διάρκεια της εβδομάδας αφού πλέον στην ομάδα υπάρχει το κατάλληλο κλίμα ενότητας για να μπορέσει αυτή να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Μάλιστα ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης ήδη σκέφτεται να επιβραβεύσει με το παραπάνω τους παίκτες του αν αυτοί επιστρέψουν με τη νίκη η ένα θετικό αποτέλεσμα από τους «Ζωσιμάδες» όπως έπραξε και για τη νίκη επί της Κέρκυρας με το πριμ να δίνεται την Πέμπτη στους παίκτες από τον μάνατζερ του Εργοτέλη Σταύρο Λαμπράκη.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα κάνουν την Τετάρτη το πρωί οι «κιτρινόμαυροι» στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook