Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο πολύ σημαντικό παιχνίδι της Τετάρτης (7μ.μ ΟΤΕ TV) για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Βεζυρίδης και ο Μπούρμπος έμειναν εκτός αποστολής με τον πρώτο να παθαίνει υποτροπή στην θλάση που τον ταλαιπωρούσε τον δικέφαλο και τον δεύτερο να έχει προσβληθεί από γαστρεντερίτιδα και να βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Για τον Βεζυρίδη πάντως οι πληροφορίες που υπάρχουν θέλουν να υπάρχει και άλλο ζήτημα πέρα από το αγωνιστικό για την μη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στην αποστολή της κρητικής ομάδας για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για την αποστολή που είναι οι : Ξενοδόχωβ, Σαχσανίδης, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ζορμπάς, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Βάντο, Πίτσος, Νύκταρης, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Ουκάρ, Παπουλής, Σίσιτς, Μάντζιος, Γαλανόπουλος, Ζαχαράκης, Καμπάνταης.

Πέρα από τους Βεζυρίδη και Μπούρμπο εκτός αποστολής έμεινε επίσης και ο Χαριτωνίδης.

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα 

Αναφορικά με τα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου για την βασική ενδεκάδα ο προπονητής του ΟΦΗ μετά τις αναπάντεχες απουσίες των Βεζυρίδη και Μπούρμπου θα αναγκαστεί να αλλάξει τα αρχικά του σχέδια.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σαχσανίδης, στην τετράδα της άμυνας δεξιά ο Γαλανόπουλος, αριστερά ο Πίτσος και στα στόπερ οι Γεωργίου και Ταυλαρίδης. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής αμυντικά χαφ θα είναι οι Βερόν και Κάλαϊτζιτς με τον Ζόρντι Λόπεθ σε ρόλο οργανωτή , ενώ στην τριάδα της επίθεσης δεξιά θα παίξει ο Σίσιτς , αριστερά ο Παπουλής και στην κορυφή ο Μάντζιος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook