Λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Αθήνα και το μεγάλο παιχνίδι για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό ο Μίρνες Σίσιτς μίλησε στο επίσημο σαϊτ της ΠΑΕ ΟΦΗ για το ματς αλλά και τις προσδοκίες που έχουν οι παίκτες της κρητικής ομάδας για να φτάσουν στον τελικό της διοργάνωσης.

«Ο κόσμος της ομάδας είναι καταπληκτικός. Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και φυσικά είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι του. Όλοι εμείς οι παίκτες ζούμε ένα όνειρο που θέλουμε να πάει έως το τελικό. Ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο όταν έχεις απέναντι σου την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας τον Ολυμπιακό. Όμως εμείς έχουμε δικαίωμα να ονειρευόμαστε, ακόμη κι αν η ομάδα μας προέρχεται από εκτός έδρας ήττα. Η συμμετοχή του ΟΦΗ στο τελικό του κυπέλλου είναι σαν όνειρο που θέλουμε να ζήσουμε και να προσφέρουμε αυτή τη μεγάλη χαρά στους φιλάθλους μας\” δήλωσε ο Σίσιτς.

Για το τι σημαίνει για τους παίκτες του ΟΦΗ η συμμετοχή στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος :

«Είναι τεράστια ηθική ικανοποίηση. Ξέρουμε σε ποια ομάδα βρισκόμαστε. Ολοι οι παίκτες καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια από την έναρξη του πρωταθλήματος και το γεγονός ότι καταφέραμε να φέρουμε τον ΟΦΗ στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Όμως εμείς δεν θέλουμε να μείνουμε μόνο σ αυτό. Θέλουμε να πάμε στο τελικό της διοργάνωσης. Ξέρουμε ότι απέναντι μας είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας που έχει πολλούς καλούς παίκτες και φυσικά δίνουν πολλές λύσεις στην ομάδα τους. Όμως στο ποδόσφαιρο κάθε αγώνας ξεκινάει από το 0-0. Κι αυτό που έχει μεγάλη σημασία για μας είναι να μπορέσουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα τέτοιο που να μας δίνει ελπίδες πρόκρισης στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει στο Ηράκλειο.»

Για το τι πρέπει να προσέξει περισσότερο ο ΟΦΗ στο ματς με τον Ολυμπιακό :

«Όταν έχεις απέναντι σου την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας το πρώτο που θα πρέπει να προσέξουμε είναι να έχουμε πολύ καλή συγκέντρωση. Από το πρώτο έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να πιστέψουμε ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Ο Ολυμπιακός έχει την ικανότητα από ανύπαρκτη ευκαιρία να σκοράρει. Συγχρόνως εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε πάση θυσία να σκοράρουμε όπως έγινε στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέξουμε τη συνολική αμυντική μας λειτουργία. Παράλληλα θα πρέπει να έχουμε πολύ καλή συγκέντρωση και να αξιοποιήσουμε τις όποιες ευκαιρίες θα δημιουργήσουμε.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook