Σαν «κεραυνός» εν αιθρία έπεσε στο στρατόπεδο του ΟΦΗ λίγες ώρες πριν το μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό η είδηση ότι ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που του έγινε από τον ΕΣΚΑΝ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όπου έληξε ισόπαλο 1-1.

Η επίσημη δικαιολογία των ανθρώπων του ΟΦΗ για την απουσία του Βεζυρίδη από το ματς με τον Ολυμπιακό ήταν ότι έχει υποστεί υποτροπή στον δικέφαλο στον τραυματισμό που αντιμετώπιζε αλλά το πρόβλημα ήταν άλλο όπως ανέφερε και σε σχετικό ρεπορτάζ του την Τρίτη το βράδυ το «www.flashnews.gr».

Σήμερα το πρωί έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Βεζυρίδης βρέθηκε θετικός σε χρήση αναβολικών ουσιών από το πρώτο δείγμα που έγινε κάτι που σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει αποδεχθεί ο παίκτης και είναι πολύ πιθανό να μην ζητήσει την εξέταση του δεύτερου δείγματος.

Η απαγορευμένη ουσία που ανιχνεύθηκε στον ποδοσφαιριστή δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή αφού αυτή αναγράφεται μόνο στο έγγραφο που έχει στα χέρια του ο παίκτης και όχι σε αυτό που εστάλη προς την ΠΑΕ ΟΦΗ.

Πλέον η καριέρα του Πολυχρόνη Βεζυρίδη θα τερματίσει άδοξα και θα κλείσει με τον χειρότερο τρόπο καθώς η ποινή που προβλέπεται από τον ΕΣΚΑΝ σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αποκλεισμός μέχρι δύο έτη από κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook