«Ήρθες σαν τη Άνοιξη...» έλεγε ένα παλιό τραγούδι και μπορεί η Άνοιξη να μας έχει χτυπήσει την πόρτα και εμείς να την έχουμε ανοίξει η Ελένη Μενεγάκη όμως φαίνεται ότι συνεχίζει – τουλάχιστον στα περιοδικά – να απολαμβάνει το χειμώνα.

Ο φωτογραφικός φακός των περιοδικών ΟΚ! και HELLO! εντόπισε την Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο αλλά και τις δύο της κόρες να απολαμβάνουν τα παιχνίδια στο χιόνι στον Παρνασσό!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ! η Ελένη Μενεγάκη είχε κλείσει ραντεβού με δάσκαλο του σκι προκειμένου να εξασκηθεί η ίδια αλλά και οι δύο κόρες της στο αγαπημένο της άθλημα. Ο Μάκης Παντζόπουλος δεν ακολούθησε τις κυρίες αλλά με τα σκι του κατευθύνθηκε στην πίστα των έμπειρων έτσι ώστε να απολαύσει τα σλάλομ του!Η Ελένη Μενεγάκη παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της στην εκμάθηση του σκι μετά από λίγη ώρα προτίμησε να κάτσει σε μία από τις ξύλινες ξαπλώστρες και με την ησυχία της να πιει το ζεστό τσάι της διαβάζοντας το βιβλίο της κάτω από τις αχτίδες του ήλιου. Η παρουσιάστρια του ALPHA επιστρέφοντας στην Αθήνα έγραψε στη σελίδα της στο twitter: «Στο βουνό ο ήλιος καίει πολύ τελικά...»

real.gr