Μπορεί ο Φίλλιπος Δάρλας να έχει αυξήσει σε μεγάλο βαθμό πλέον τους ρυθμούς του ατομικού του προγράμματος όμως η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ακόμη παραμένει αμφίβολη.

Και αυτό γιατί ο παίκτης μπορεί να αισθάνεται καλύτερα και να προσπαθήσει να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Πέμπτης όμως υπάρχει πάντα και ο κίνδυνος της υποτροπής σε αυτές τις περιπτώσεις και για αυτό τον λόγο αν δεν είναι 100% έτοιμος δεν θα παίξει στους «Ζωσιμάδες» αφού η παρουσία του είναι απαραίτητη στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος καθώς στην θέση του αριστερού μπάκ ο Εργοτέλης δεν έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης λίγο πριν το τέλος της προπόνησης, κατά τη διάρκεια του διτέρματος, δέχθηκε κτύπημα στο πόδι και αποχώρησε από την προπόνηση. Οι πρώτες εκτιμήσεις δεν κάνουν λόγο για κάτι σοβαρό, όμως πιο σαφή συμπεράσματα βγουν μετά τις σχετικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη θα συνεχισθεί την Πέμπτη (22/3) το απόγευμα στις 5, θα κορυφωθεί την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, οπότε και θα γίνει γνωστή η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook