Πρόταση μομφής σε βάρος των τριών Διευθυντών της (πρώην) Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου κατέθεσαν σήμερα οι δεκάδες εργαζόμενοι, μετά απο μια θυελλώδη συνέλευση του συλλόγου, στην οποία τέθηκαν τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα που τους απασχολούν αλλά και η μορφή των κινητοποιήσεων τους. Όπως αποφάσισαν θα απεργήσουν και αύριο Πέμπτη ενώ την Παρασκευή θα λάβουν τις οριστικές τους αποφάσεις.

Όπως προκύπτει το ποτήρι της οργής και της αγανάκτησης ξεχείλισε για τους εργαζομένους αφού πολλοί από αυτούς παραμένουν απλήρωτοι ακόμη και 10 μήνες, αντιμετωπίζοντας πλέον σοβαρό βιοποριστικό πρόβλημα.

Την ίδια ώρα εντοπίζουν διακίνηση χρημάτων μέσα στους κόλπους της Ένωσης χωρίς όμως να καταλήγουν ποτέ σε εκείνους, οι οποίοι εξακολουθούν να παραμένουν στο περιθώριο των όποιων πληρωμών. Παράλληλα βλέπουν πως δεν υπάρχει προοπτική,ενώ οι υπεύθυνοι ούτε καν τους ενημερώνουν για τον χρονικό ορίζοντα στον οποίο ενδεχομένως θα λάβουν χρήματα.

Αναφορικά με την μομφή που κατέθεσαν σε βάρος του Γενικού Διευθυντή Γιάννη Χαλκιαδάκη, του υπεύθυνου Επιδοτήσεων Μανώλη Γαρεφαλάκη και του υπεύθυνου πωλήσεων Γιώργο Γρηγοράκη, αυτή θα συζητηθεί σε κάποια απο τα επόμενα συμβούλια της πρώην Ένωσης Ηρακλείου. Ο λόγος που οι εργαζόμενοι στράφηκαν κατά των τριών διευθυντών – τους οποίους στηρίζει ο πρόεδρος Ανδρέας Στρατάκης – είναι οτι τους θεωρούν υπεύθυνους για την οικονομική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook