Εφιαλτικές ημέρες και νύχτες στα χέρια κυκλώματος εμπορίας βρεφών πέρασε μία 30χρονη, η οποία βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Την προσέγγισαν με την υπόσχεση ότι θα τη βοηθήσουν να γεννήσει και στη συνέχεια την απήγαγαν για να της πάρουν το μωρό και να το «πουλήσουν». Οργανωτής της απαγωγής είναι άτομο που βρίσκεται στη φυλακή και εκτελεστές ο αδελφός του και ένα ακόμη άτομο, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Η γυναίκα, η οποία κατάγεται από τη Βουλγαρία, μετά την απαγωγή της, περιορίστηκε σε ένα σπίτι στην Καρδίτσα. Όπως είπε στους αστυνομικούς, οι δύο άντρες που την προσέγγισαν, της είχαν υποσχεθεί ότι θα την βοηθήσουν.

Όταν όμως αντελήφθη τον απώτερο σκοπό τους, να της πάρουν το βρέφος που θα γεννούσε και να το «πουλήσουν», προσπάθησε μέσω κινητού τηλεφώνου να ειδοποιήσει συγγενείς της.

Οι δύο άντρες την αντελήφθησαν και την οδήγησαν σε άλλο σπίτι στη Λάρισα όπου και την απομόνωσαν.

Η γυναίκα όμως δεν το έβαλε κάτω και αφού προφασίστηκε δύο φορές ότι είχε πόνους στην κοιλιά, οι απαγωγείς της αναγκάστηκαν να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου και πάλι την είχαν υπό στενή επιτήρηση. Παράλλήλα, όπως κατέθεσε, την απειλούσαν να μην μιλήσει.

Την δεύτερη φορά πέτυχε να ενημερώσει τους γιατρούς γιαυτό που της συνέβαινε, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, η οποία συνέλαβε τους δράστες, ηλικίας 46 και 39 ετών,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook