Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μαλεβιζίου (21-3-2012) ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης βράβευσε τις εταιρείες τους φορείς και τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κώστας Τσαγκαράκης και οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων, ευχαρίστησαν τους χορηγούς και εξήραν τη σημαντική βοήθειά τους στη δράση.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης στο χαιρετισμό του τόνισε τον καθοριστικό ρόλο της συμβολής των Κοινωνικών Χορηγών στο σύνολο του έργου της δημοτικής αρχής και ευχήθηκε να έχουν δύναμη και κουράγιο για να στηρίζουν ανάλογες προσπάθειες. Παράλληλα τόνισε τη βούληση της δημοτικής αρχής, παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον στο οποίο ενεργεί, να συνεχίσει τις στοχευμένες κοινωνικές παρεμβάσεις:

«Ξεκινήσαμε με το Κοινωνικό Παντοπωλείο το 2011 συνεχίσαμε με την έκδοση βιβλιαρίων υγείας για ανασφάλιστους αναξιοπαθούντες στηρίζουμε το Κοινωνικό Φροντιστήριο και σε λίγες ημέρες ξεκινάμε το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Όλες αυτές οι δράσεις, έγιναν με την αμέριστη συμπαράσταση της κοινωνίας μας και τη σημαντική βοήθεια των εθελοντών μας. Τους οφείλουμε όλοι μας, ένα μεγάλο ευχαριστώ» δήλωσε ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook