Την Μεγάλη Παρασκευή θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες, τα είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και ρούχα, τα οποία θα συγκεντρώσει ο Σύλλογος Κρητών Αχαρνών.

Σε ανακοίνωση – κάλεσμα του συλλόγου αναφέρονται τα εξής :

\” Αγαπητοί μας πατριώτες, πατριώτισσες, φίλες και φίλοι του συλλόγου μας και της Κρήτης μας, σας ανακοινώνουμε ότι ο Σύλλογος Κρητών Αχαρνών, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, αποφάσισε να συγκεντρώσει ΤΡΟΦΙΜΑ, ΡΟΥΧΑ και διάφορα άλλα ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ απαραίτητα για την καθημερινή διαβίωση, τα οποία και θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες της περιοχής μας που χρειάζονται βοήθεια και στήριξη, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012).

Για την επιτυχία του εγχειρήματός μας αυτού, απευθυνόμαστε σε επιχειρήσεις και φορείς της πόλης μας, των οποίων η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή κρίνεται απαραίτητη, αλλά και στον απλό κόσμο. Σε όλους εσάς που επιθυμείτε τις άγιες μέρες που έρχονται, να προσφέρετε οτιδήποτε θα μπορέσει να δώσει χαρά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και δυσκολεύονται να επιβιώσουν.

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνά μας 210-2465678 και 6973-045001 για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες και τις μέρες που μπορείτε να παραδίδετε πράγματα, ή να προσέρχεστε απευθείας στα γραφεία του συλλόγου μας (Κ. Γιαμπουδάκη 98, Προφ. Ηλίας), καθημερινά 19:30μμ – 21:00μμ, καθώς και Σαββατοκύριακα 18:00μμ – 21:00μμ.

Σε περίπτωση που αποφασίσετε να προσφέρετε ευπαθή προϊόντα, παρακαλούμε θερμά όπως μας τα παραδώσετε κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και όχι νωρίτερα.

Αισιοδοξούμε στην ανταπόκριση όλων σας, για την επίτευξη του στόχου μας.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook