Στο κλείσιμο του πολυσυζητημένου δρόμου πρόσβασης στο κατάστημα Τζάμπο στην περιοχή του Μακρύ Τοίχου προχώρησε ο Δήμος Χανίων.

Το πρωί συνεργεία του Δήμου, έφραξαν την είσοδο επι της παλαιάς Εθνικής Οδού Χανίων-Κισάμου τοποθετώντας τσιμεντένια μπλόκια και μπάρες.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χανίων κ.Μανώλης Κεμεσίδης, το επόμενο χρονικό διάστημα θα κατασκευαστεί και πεζοδρόμιο στο συγκεκριμένο σημείο, ως συνέχεια του πεζοδρομίου που ήδη υπάρχει.

O κ.Κεμεσίδης ανέφερε ότι η σχετική απόφαση ελήφθη – κατά πλειοψηφία (η παράταξη του κ.Βιρβιδάκη δήλωσε παρών) – από την επιτροπή ποιότητας ζωής και το δημοτικό συμβούλιο Χανίων, μετά από καταγγελίες πολιτών και τροχαία ατυχήματα που συμβαίνουν στο συγκεκριμένο σημείο.

«Αυτός ο δρόμος δεν υφίσταται. Δεν είναι καν δημοτικός δρόμος και δεν είναι καν κατεγραμμένος στο Κτηματολόγιο. Είναι ένα οικόπεδο που ανήκει σε συγκεκριμένο ιδιώτη» τόνισε ο κ.Κεμεσίδης, διευκρινίζοντας πως «η νόμιμη κυκλοφοριακή σύνδεση που έχει το πολυκατάστημα, είναι από τα φανάρια προς την οδό Δελφών και μετά στην οδό Καστελίας».

Μάλιστα ο αντιδήμαρχος Χανίων επεσήμανε πως «από την στιγμή που δεν υπήρχε νόμιμη κυκλοφοριακή σύνδεση είμαστε υποχρεωμένοι να κλείσουμε αυτό το τμήμα διαφορετικά θα πηγαίναμε για παράβαση καθήκοντος».

Δείτε εδώ την απόφαση της επιτροπής Ποιότητας Ζωής με πρόεδρο τον κ.Νίκο Ξυνίδη και την σχετική εισήγηση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων

Flashnews.gr/Ναπ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook