Μπορεί πριν μερικές ημέρες τα πράγματα με την αδειοδότηση του ΟΦΗ για το νέο πρωτάθλημα να ήταν σε οριακό σημείο όμως από την Πέμπτη το πρωί έχει φανεί μια σημαντική αχτίδα φωτός που δίνει πολλές ελπίδες στην κρητική ομάδα να ξεπεράσει τον σκόπελο της αδειοδότησης.

Πιο συγκεκριμένα με συντονισμένες ενέργειες των μελών της διοικούσας επιτροπής η ΠΑΕ ΟΦΗ κατάφερε να εξασφαλίσει ένα ποσό της τάξεως των 330.000 ευρώ ως δανειακή σύμβαση από γνωστή Τράπεζα της Κρήτης μέσω εκχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της νέας χρονιάς και αυτά τα χρήματα θα πάνε αποκλειστικά στο να διακανονιστούν τα ανοιχτά θέματα των προσφυγών με πρώην παίκτες και προπονητές του ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα με προσωπικές ενέργειες του Δημάρχου Ηρακλείου και πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιάννης Κουράκη μέσω επαφών που είχε με επιχειρηματίες από το Ηράκλειο βρέθηκαν άλλες 200.000 ευρώ τα οποία διατέθηκαν άμεσα έτσι ώστε η ΠΑΕ ΟΦΗ να εξασφαλίσει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα κάτι που είναι πολύ σημαντικό στο θέμα της αδειοδότησης.

Πλέον στην ΠΑΕ ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει ένα μπαράζ επαφών με παίκτες και προπονητές στους οποίους οφείλουν χρήματα προκειμένου να κλείσουν μέσα στις εννέα ημέρες που απομένουν τα πολλά ανοιχτά ζητήματα που υπάρχουν στο συγκεκριμένο μέτωπο που είναι και το πιο φλέγον στο θέμα της αδειοδότησης.

Από εκεί και πέρα μέσα στις επόμενες δύο ημέρες θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των υπογραφών από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό της ομάδας , το τεχνικό τιμ αλλά και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ. Στο κομμάτι αυτό φαίνεται να υπάρχουν δυσκολίες με δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από το υπάρχον ρόστερ που δείχνουν διστακτικοί ώστε να υπογράψουν τα ιδιωτικά συμφωνητικά που τους έχουν δοθεί από την ΠΑΕ και που τους εξασφαλίζουν τα χρήματα που τους οφείλονται με εκχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στον ΟΦΗ πάντως δηλώνουν αισιόδοξοι ότι και αυτό το ζήτημα θα λήξει θετικά μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook