Τελευταία ενημέρωση: 20:40

Για άγρια δολοφονία του 44χρονου Ινδού που είχε εξαφανιστεί από τις 13 Μαρτίου,  έκανε λόγο μετά την ολοκλήρωση στις 8 το βράδυ, της νεκροψίας – νεκροτομής ο ιατροδικαστής κ. Παπαδομανωλάκης μιλώντας στο Flashnews.gr.

Ο άτυχος 44χρονος σφαγιάστηκε με πρωτοφανή μανία, όπως αποδεικνύει το βαθύ τραύμα που φέρει από μαχαίρι και φτάνει από τον τράχηλο μέχρι τον αυχένα. Το χτύπημα αυτό ήταν που επέφερε το θάνατο στον 44χρονο προκαλώντας ακατάσχετη αιμορραγία ενώ τα σημάδια στα χέρια του θύματος αποδεικνύουν ότι προσπάθησε να αποφύγει την θανατηφόρο όπως αποδείκτηκε, μαχαιριά.

Ο δράστης ή οι δράστες προτού καταφέρουν το καθοριστικό χτύπημα στον 44χρονο τον είχαν κακοποιήσει βάναυσα με μπουνιές και κλιωτσιές όπως αποδεικνύουν τα θλαστικά τραύματα που έφέρει το θύμα από την κοιλιακή χώρα μέχρι και το κεφάλι.

Ο 44χρονος ήταν δεμένος χειροπόδαρα, ακινητοποιημένος και δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Όπως εκτιμά ο ιατροδικαστής κ. Παπαδομανωλάκης το σημείο που βρέθηκε ο 44χρονος ήταν και το σημείο στο οποίο σφαγιάστηκε καθώς εκεί εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα αίματος ενώ  η ακινητοποίηση και κακοποίηση του 44χρονου έγινε σε άλλο σημείο από το οποίο  ο δράστης ή οι δράστες μετέφεραν στη συνέχεια το θύμα τους στον ελαιώνα.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο 44χρονος δεν φέρει αρκετά τραύματα αντίστασης που σημαίνει ότι δεν μπορούσε να αμυνθεί στο δολοφόνο ή τους δολοφόνους του.

Η αποκάλυψη του πτώματος

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε σήμερα το πρωί μέσα σε λάκκο σε ελαιώνα στην περιοχή Λατζιμάς στο Ρέθυμνο.

Ο 44χρονος είχε εξαφανιστεί από τις 13 Μαρτίου και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου ερευνούσε την υπόθεση ύστερα από σχετική καταγγελία.

Το πτώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε από έναν αγρότη που πήγε να εκτελέσει αγροτικές εργασίες στο χωράφι του.

Ο αγρότης σοκαρισμένος ειδοποίησε την Αστυνομία και ύστερα από έρευνα της Ασφάλειας διαπιστώθηκε ότι το πτώμα ανήκει στον Ινδό που αγνοούνταν από τις 13 Μαρτίου.

Στο σημείο έφτασε και ο ιατροδικαστής, Αντώνης Παπαδομανωλάκης, ο οποίος έκανε αυτοψία με τα πρώτα ευρήματα να επιβεβαιώνουν όπως ανέφερε στο Flashnews.gr στις 5 το απόγευμα, λίγο πριν ξεκινήσει την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής,  ότι το πτώμα πρέπει να ήταν θαμμένο στο σημείο εδώ και 7-8 ημέρες, χρονικό διάστημα που ταιριάζει με τη δήλωση εξαφάνισης του 44χρονου.

Πώς ξεκίνησε η υπόθεση

Ο συγκάτοικος του 44χρονου Ινδού πριν λίγες ημέρες κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ότι ο φίλος του είχε εξαφανιστεί από τις 13 Μαρτίου. Επιπλέον, είπε στους αστυνομικούς, ότι μαζί του επικοινώνησε η σύζυγος του 44χρονου, η οποία ζει στην Ινδία. Αυτή του είπε ότι άγνωστοι είχαν επικοινωνήσει μαζί της και της είπαν ότι είχαν αρπάξει τον άντρα της. Μάλιστα, της ζήτησαν για να προχωρήσουν στην απελευθέρωση του 20 χιλιάδες ευρώ ως λύτρα!

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές  του Ρεθύμνου που άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση ενώ υπήρξε από την αρχή στενή συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές της Αθήνας, ώστε να εντοπιστούν οι δράστες, καθώς υπήρχε η πληροφόρηση ότι άτομα που συμμετείχαν στην απαγωγή του 44χρονου είχαν διαφύγει στην πρωτεύουσα.


Συνελήφθη ένας 24χρονος Ινδός

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην σύλληψη ενός 24χρονου Ινδού στο Ρέθυμνο, ο οποίος φέρεται να έχει εμπλακεί στην υπόθεση και μάλιστα πριν δύο ημέρες επιχείρησε να φύγει για την Αθήνα από το λιμάνι της Σούδας.

Ο 24χρονος οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη την Τετάρτη ως συνεργός στην αρπαγή ενώ οι αρχές αναζητούν δύο  ακόμα άτομα.

Flashnews.gr/Ελένη Ζουμαδάκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook