Επιτέλους, κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο Girl Gone Wild και γι’ άλλη μια φορά η 53χρονη βασίλισσα της ποπ γίνεται στόχος αμφιλεγόμενων σχολίων. Σε ασπρόμαυρο πλάνο, η Madonna κλέβει τις εντυπώσεις και προκαλεί –όπως τόσα χρόνια- με την αισθησιακή χορογραφία, την αργή κίνηση, τα μικροσκοπικά... κορμάκια που καθιέρωσε στα ‘80s-‘90s.

Η superstar θυμίζει έντονα την εποχή που έφερε τη σεξουαλική απελευθέρωση πάνω στη σκηνή, καθώς αναβιώνει όλο το σκηνικό τόσο του Vogue όσο και του Justify my Love αλλά και του My baby’s got a secret…

Aρκετοί ήταν εκείνοι που αμέσως έσπευσαν να το συγκρίνουν με το «Alejandro» της Lady Gaga λέγοντας ότι η Madonna ξεπατίκωσε τη νεαρή popstar, ωστόσο, προς υποστήριξη της «βασίλισσας» έτρεξαν οι γνώστες των μουσικών πραγμάτων για να υπενθυμίσουν ότι η Madonna απλώς επαναλαμβάνει με μεγάλη επιτυχία τον εαυτό της στα Vogue, Express Yourself και Human Nature...«Η Madonna κλέβει τον εαυτό της» ανέφερε ένας θαυμαστής της στο Twitter του ενώ οι περισσότεροι απέδωσαν τα εύσημα στην καλλιτέχνιδα για την εξαιρετική καλλιτεχνική δουλειά της.

real.gr από daily mail