Με εξώδικο της προς τον πρόεδρο της Football League-Football League 2, Σπύρο Καλογιάννη, που υπογράφεται από τον πρόεδρό της Αλέξη Κούγια, η Παναχαϊκή ζητάει τη διεξαγωγή του παιχνιδιού Λάρισα-Βέροια, το οποίο αναβλήθηκε μετά από απόφαση του Γ.Γ.Α. Πάνου Μπιτσαξή.

Αναλυτικά το εξώδικο:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΑΙΤΗΣΗ


Της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε. 2005» που εδρεύει στην Πάτρα επί της οδού Αρχ. Μακαρίου και Κιτίου 1, νομίμως εκπροσωπούμενης υπό του Προέδρου της, Αλέξιου Κούγια, Δικηγόρου Αθηνών.

ΠΡΟΣ

Τον Πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής FOOTBALL LEAGUE και FOOTBALL LEAGUE 2, κ. Σπύρο Καλογιάννη.

Πληροφορήθηκα ότι με τη δική σας σύμφωνη γνώμη και με κωμική δικαιολογία, ανεβλήθη το πολύ σημαντικό παιχνίδι για την εξέλιξη του      Πρωταθλήματος και της βαθμολογίας μεταξύ των ομάδων ΛΑΡΙΣΑ – ΒΕΡΟΙΑ.

          Επειδή η δικαιολογία η οποία προεβλήθη, ότι δηλαδή η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, δε μπορεί να αστυνομεύσει το συγκεκριμένο παιχνίδι, λόγω του εορτασμού της 25ης Μαρτίου είναι κωμική.

          Επειδή ο μοναδικός λόγος αναβολής είναι τα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα και η μεγάλη ηλικία των παικτών της Βέροιας και της Λάρισας, οι οποίοι είναι αδύνατο να ακολουθήσουν τον εξαντλητικό ρυθμό των τελευταίων αγωνιστικών.

Επειδή έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε τη διεξαγωγή του αγώνα σε ώρα και ημέρα, είτε Κυριακή είτε Δευτέρα, που έχει ολοκληρωθεί ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου και όλη η αστυνομική δύναμη της Λάρισας είναι στη διάθεση των ιθυνόντων.

Επειδή ο φίλαθλος κόσμος της Λάρισας ουδέποτε δημιούργησε επεισόδια, ώστε να υπάρχει κίνδυνος επανάληψης αυτών και η τελευταία διακοπή έγινε λόγω της εισόδου στον αγωνιστικό χώρο του Προέδρου της Λάρισας και όχι των οπαδών.

Επειδή επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Αιτούμαστε την ανάκληση της αποφάσεώς σας περί αναβολής του αγώνα μεταξύ των ομάδων της Λάρισας και της Βέροιας και τον ορισμό αυτού για την Κυριακή το βράδυ ή για τη Δευτέρα το απόγευμα.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς εκείνον, στον οποίο απευθύνεται, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσης στην έκθεση επιδόσεώς τους.

ΑΘΗΝΑ, 22/3/2012

Ο ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΑΙΤΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook