Την Τετάρτη 21 Μαρτίου πρώτο το Flashnews.gr έφερε στο προσκήνιο δύο από τα ονόματα των υποψηφίων προπονητών για την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά, αυτά των Μπάμπη Τεννέ και Παύλου Δερμιτζάκη.
Στο ρεπορτάζ αναφέραμε ότι είναι δύσκολες περιπτώσεις, οι οποίο απ\’ ότι δείχνουν όλα δεν… προχωράνε, λόγω της επιθυμίας και των δύο προπονητών να μην αναλάβουν τώρα κάποια ομάδα, αλλά και της προτίμησής τους για να δουλέψουν σε ομάδα Super League.
Από εκεί και πέρα η λίστα με τους υποψήφιους για τη θέση του αντικαταστάτη του Τίμου Καβακά έχει μεγαλώσει, με αρκετά ονόματα να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Μεταξύ άλλων σαν υποψήφιοι για τον πάγκο της χανιώτικης ομάδας παρουσιάζονται οι Στεφάν Ντεμόλ, Γιάννης Παπακώστας, Ντράγκαν Κοκότοβιτς και Μάκης Κατσαβάκης, με τον τελευταίο να είναι τεχνικός της Δόξας Δράμας και να διατηρεί άριστες σχέσεις με τον υπηρεσιακό προπονητή του Πλατανιά, Τάκη Τσακαλίδη, τον οποίο είχε άμεσο συνεργάτη κατά το παρελθόν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και στον Ηρακλή (διακρίνονται οι δύο τους στη φωτογραφία).
Πέρα από αυτούς φαίνεται να έχουν προταθεί στη διοίκηση των \”ερυθρολεύκων\” και οι Ηλίας Φυντάνης, Απόστολος Χαραλαμπίδης (το περασμένο καλοκαίρι είχε συμφωνήσει με τον Παντελή Ευθυμάκη για να αναλάβει τον Α.Ο. Χανιά), Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. 
Αυτό που προέχει όμως είναι η ηρεμία στην ομάδα και η συγκέντρωσή της στο παιχνίδι της Παρασκευής (23/3) με τον Θρασύβουλο, στο οποίο την τεχνική καθοδήγηση θα έχει ο Τάκης Τσακαλίδης.
Μετά από αυτή την αναμέτρηση θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις αναφορικά με το διάδοχο του Καβακά στον πάγκο της ομάδας.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook