Το «1ο Μεσογειακό Φεστιβάλ Τεχνών» θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη από 21 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου και στο οποίο ενεργεί συμμετοχή θα έχει και ο Δήμος Αγίου Νικολάου

Για το σκοπό αυτό, επίσκεψη στο Δήμαρχο  κ. Δημήτρη Κουνενάκη έκαναν την Παρασκευή , ο κ. Vitaly Mironov Παραγωγός και καλλιτεχνικός διευθυντής του Μεσογειακού Φεστιβάλ Τεχνών και προϊστάμενος του Τμήματος διεθνών σχέσεων της Militfest Entertainment Ltd.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν συναυλίες κλασσικής μουσικής, παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων και παραστάσεις καλλιτεχνών του μπαλέτου και της όπερας.

Το Μεσογειακό Φεστιβάλ Τεχνών θα προβληθεί από παγκόσμια ΜΜΕ και πρακτορεία ειδήσεων και σύμφωνα με τις προσδοκίες των διοργανωτών θα πρέπει να πάρει τη θέση του μεταξύ των πιο εντυπωσιακών γεγονότων του 2011 ενώ θα συμβάλλει ουσιαστικά στην προσέλκυση πολλών επισκεπτών στη Κρήτη.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Mironov για τις ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που πρότεινε να λάβουν χώρα στο Δήμο Αγίου Νικολάου ενώ και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους σε σύντομο χρονικό διάστημα ώστε να καταλήξουν στις εκδηλώσεις και στους χώρους που θα πραγματοποιηθούν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook