Στην διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου για την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα τέθηκε ο Φίλλιπος Δάρλας.

Ο 28χρονος αριστερός μπάκ της κρητικής ομάδας που ταλαιπωρήθηκε από ένα τράβηγμα στη γάμπα τις τελευταίες ημέρες και δεν έπαιξε στο ματς με την Κέρκυρα επέστρεψε στην προπόνηση της Πέμπτης στο κανονικό πρόγραμμα και πλέον ο Νίκος Καραγεωργίου μπορεί να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του. Ο Δάρλας μάλιστα πήρε κανονικά μέρος και στο δίτερμα που έγινε.

Σε αντίθεση με τον Δάρλα ο Μπρούνο δεν κατάφερε να μπει στο κανονικό πρόγραμμα ούτε σήμερα και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Σχετικά με τα αγωνιστικά πλάνα του Νίκου Καραγεωργίου για το ματς στους «Ζωσιμάδες» αν και ο Καβαλιώτης τεχνικός δεν άνοιξε ιδιαίτερα τα χαρτιά του στην σημερινή προπόνηση όλα δείχνουν ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα πάνε με ενδεκάδα Κέρκυρας στην μάχη με τους Ηπειρώτες.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για την αναμέτρηση της Κυριακής θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου και θα ολοκληρωθεί με ένα χαλάρωμα το πρωί του Σαββάτου. Εν συνεχεία το μεσημέρι η αποστολή θα πετάξει με απευθείας πτήση από το Ηράκλειο για την Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικός στην πόλη των Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook