Πωλητήριο έχει μπει στην έπαυλη όπου ο βασιλιάς της pop έμενε μέχρι τον θάνατο του. Πρόκειται για την βίλα που νοίκιαζε για 100.000 δολάρια τον μήνα και είναι το σπίτι όπου βρέθηκε νεκρός.

Τώρα , η έπαυλη αυτή πωλείται έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ ή 23,9 εκατ. δολάρια. Τον Αύγουστο του 2010 οπότε κα βγήκε στην αγορά για πώληση, είχε τιμή πώλησης 29 εκατ. δολ., ενώ από τον θάνατο του Michael Jackson τον Ιούνιο του 2009 έχει μείνει ακατοίκητο

\"\"

To υπερπολυτελές σπίτι αποτελείται επτά κρεβατοκάμαρες, 13 μπάνια, γκαράζ χωρητικότητας επτά αυτοκινήτων, μια μεγάλη πισίνα και ιδιωτικό κινηματογράφο.

\"\"

Η βίλα του βασιλιά της Pop είχε βγει ξανά σε πωλητήριο και το 2010, στα 25 εκατομμύρια τότε, ωστόσο δεν είχε πουληθεί με αποτέλεσμα να μειωθεί και άλλο η τιμή της προκειμένου να πουληθεί.

\"\"

\"\"

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΜΖ, για την αγορά του ενδιαφέρεται ένας διάσημος σταρ του Χόλυγουντ.

Στην έπαυλη θα ξεναγηθούν μόνο όσοι αγοραστές θεωρηθούν ότι πραγματικά διαθέτουν το ποσό αγοράς και όχι όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον, καθώς υπάρχουν πολλοί περίεργοι που θα ήθελαν να δουν το δωμάτιο όπου βρέθηκε νεκρός ο βασιλιάς της pop

\"\"

real.gr από Daily Mail

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook