Μετά τις καταγγελίες που τον εμπλέκουν σε σκάνδαλο με call girls στη Γαλλία, ο Στρος-Καν βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο με αφορμή τις δηλώσεις μιας δύο κυριών οι οποίες υποστηρίζουν ότι ο πρώην ισχυρός άντρας του ΔΝΤ έλαβε μέρος σε όργια στο υπόγειο εστιατορίου, στο Παρίσι.

Οι ιδιοκτήτριες ενός οίκου ανοχής στο Βέλγιο, Dominique Alderweirel και Béatrice Legrain, σε συνέντευξη τους στο ισπανικό περιοδικό  Vanity Fair» ισχυρίζονται ότι ο Ντομινίκ Στρος-Καν έκανε σεξ με μια νεαρή ιερόδουλη για τριάντα λεπτά, αφού πρώτα πήρε Viagra, ενώ το θέμα «απόλαυσαν» άλλοι πέντε άντρες.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των Alderweirel και Legrain, το όργιο έλαβε χώρα στις 6 Μαρτίου του 2009, ύστερα από γεύμα στο εστιατόριο «L'Aventure».

«Το όργιο διήρκησε για περίπου μιάμιση ώρα αλλά η ερωτική πράξη του Στρος Καν με την κοπέλα δεν κράτησε πάνω από 30 λεπτά», είπε η Béatrice.

Η ίδια αποκάλυψε επίσης ότι ο Ντομινίκ είχε πάρει Βιάγκρα καθώς και ότι είχε… μικρό πέος.

Πάντως, η ιερόδουλη δεν έφυγε δυσαρεστημένη αφού ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, στο υπόγειο του οποίου έλαβε χώρα το όργιο, φέρεται να τις έδωσε 500 ευρώ για τις υπηρεσίες της.

«Έχω στο μυαλό μου την εικόνα του Ντομινίκ Στρος Καν, ντυμένο μόνο με ένα λευκό πουκάμισο. Είχε κατεβάσει το παντελόνι του και είχε τέσσερις επαφές με την κοπέλα, εκείνη ήταν πεσμένη στα γόνατα μόλις λίγα μέτρα μακριά από εμάς», είπε η γυναίκα.