Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η επίσκεψη Λοβέρδου στο Λασίθι, η οποία πραγματοποιήθηκε αρχικά με πλήρη μυστικότητα, πιάνοντας στον ύπνο βουλευτές και τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Κρήτη.

Τελικά ο γρίφος της επίσκεψης λύθηκε όταν ο Υπουργός Υγείας κατέληξε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, εκεί όπου συναντήθηκε με τον διοικητή και εργαζομένους, παρά την πρόθεση του να παραμείνει η επίσκεψη μυστική.

Η τοποθέτηση του Υπουργού Υγείας κατα την έναρξη της συνάντησης με τους εργαζομένους στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου άναψε φωτιές.

Συγκεκριμένα ο κος Λοβέρδος είπε \”αν δεν ήταν ο Μιχάλης Καρχιμάκης, θα είχα θερίσει τα νοσοκομεία του Λασιθίου\” ενώ ακολούθως και απευθυνόμενος στους εργαζόμενους υποστήριξε ότι \”εγώ είμαι καμένος, τα ψωμιά μου τα έφαγα, έρχονται εκλογές, δείτε τι θα κάνετε με τον επόμενο Υπουργό\”.

Σήμερα οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Ιεράπετρας απάντησαν στον Υπουργό με σκληρή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν μεταξύ άλλων:

\’\’Ο κ.Λοβέρδος ήρθε σαν κλέφτης στο Νοσοκομείο του Αγ. Νικολάου, είδε όποιους ήθελε και απήλθε λέγοντας: \”Θα θέριζα τα Νοσοκομεία του Νομού\” αλλά σας έσωσε ο φίλος σας ο Μιχάλης. Φτάνουν οι σωτήρες!

Είστε απαράδεκτος κ.υπουργέ που αναφέρετε ότι το Λασίθι είναι παραλιακό κράτος που οργιάζει!\’\’

Στο ίδιο μήκος κύμματος και η δήλωση του βουλευτή Λασιθίου της Ν.Δ. Γιάννη Πλακιωτάκη:

\’\’Ο Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος με ύφος χιλίων καρδιναλίων, ως σύγχρονος Μαυρογιαλούρος, επισκέφθηκε σήμερα το Νομό Λασιθίου, επιχειρώντας ούτε λίγο ούτε πολύ να μας πείσει ότι πρέπει να αισθανόμαστε ευτυχείς, γιατί δεν έκλεισε τα Νοσοκομεία του Νομού, ούτε καν τα υποβάθμισε σε Κέντρα Υγείας.\’\’

Ο Υπουργός Υγείας αναχώρησε τελικά απο την Κρήτη σήμερα νωρίς το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook