Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστά τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν στο παιχνίδι του Σαββάτου (7.30 μ.μ) με τον Παναθηναϊκό στο «Γεντί Κουλέ» εξέδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Στην ανακοίνωση γίνονται γνωστές οι τιμές των εισιτηρίων για όλες τις θύρες (θύρα 8 – 25 ευρώ, θύρες 4-5 – 15 ευρώ, θύρα 1 : 20 ευρώ) ενώ επισημαίνεται ότι σε ακόμη ένα ματς θα μείνει κλειστή για λόγους ασφαλείας η θύρα 6.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει τα εξής :

«Από τα γραφεία της ΠΑΕ-ΟΦΗ που είναι στην οδό Καντάνου, δίπλα από την Θύρα 9, του γηπέδου της ομάδας μας μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Κλειστή η Θύρα 6. Μόνο με φίλους του ΟΦΗ ο αγώνας
Στις 16:30 θα ανοίξουν αύριο οι θύρες στο γήπεδο του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Το παραπάνω έχει αποφασίσθηκε στη σύσκεψη που έγινε για την λήψη των μέτρων ασφαλείας.
Η ΠΑΕ-ΟΦΗ δεν διαθέτει εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ-Παναθηναϊκός δεν ζήτησε εισιτήρια.
Η Θύρα 6 για λόγους ασφαλείας θα είναι κλειστή για τους φιλάθλους.
Δεν θα επιτραπεί να πλησιάσει στο γήπεδο φίλαθλος με τα διακριτικά της φιλοξενούμενης ομάδας.
Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε πλακάτ ή πανό με συκοφαντικό ή υβριστικό ή αντεθνικό περιεχόμενο.
Στο γήπεδο θα εισέλθουν πρώτα οι αστυνομικές δυνάμεις και μετά τα άτομα της ιδιωτικής ασφάλειας.
Σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11:00 –σύμφωνα με το κανονισμό- στο γήπεδο του ΟΦΗ, όπου θα πρέπει να παραστούν εκπρόσωποι και των δύο ομάδων και οι εμπλεκόμενοι με την διεξαγωγή του αγώνα φορείς.
Η ΠΑΕ-ΟΦΗ έχει τυπώσει 6.300 εισιτήρια για το αυριανό ματς.
Τα εισιτήρια έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια και οι τιμές είναι:
-ΘΥΡΑ 8 : 25 ευρώ
-ΘΥΡΑ 1: 20 ευρώ
-Θύρα 4,5: 15 ευρώ
Οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της ΠΑΕ-ΟΦΗ που είναι στην οδό Καντάνου, δίπλα από την Θύρα 9 του γηπέδου.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook