Στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε ο Πλατανιάς, που στάθηκε όρθιος στη Φυλή, αποσπώντας ισοπαλία με 1-1 από τον Θρασύβουλο, έχοντας μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει ακόμα και τη νίκη.
Ο Ντακόλ στο 34\’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, με τον Μαραγκουδάκη να ισοφαρίζει στο 65\’ μετά από εξαιρετική μπαλιά του Μαραγκού.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μία ευκαιρία για κάθε ομάδα, αφού στο 7\’ η σέντρα σουτ του Παγώνη αποκρούστηκε δύσκολα από τον Λαζαρίδη, ενώ στο 8\’ ο Πλατανιάς \”άγγιξε\” το 0-1 όταν ο Ναζλίδης τροφοδότησε τον Μαραγκουδάκη που μόνος απέναντι στον Κασμερίδη σούταρε από πλάγια θέση με τον πρώην τερματοφύλακα του ΟΦΗ να αποκρούει.

Στο 32\’ χάθηκε ξανά καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Μαραγκουδάκη να μην μπορεί να γυρίσει μες την μικρή περιοχή και να κάνει το σουτ για να έρθει τελικά το γκολ αλλά για τον Θρασύβουλο στο 34\’, με τον Ντακόλ να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας από πολύ καλή μπαλιά του Βλάχου και με σουτ να ανοίγει το σκορ.

Στην επανάληψη οι αλλαγές των Μαραγκού και Δράμι από τον υπηρεσιακό τεχνικό Τάκη Τσακαλίδη βελτίωσαν κι άλλο την εικόνα του Πλατανιά που κατάφερε να ισοφαρίσει στο 65\’ με τον Μαραγκουδάκη.

Η χανιώτικη ομάδα έχασε στη συνέχεια μοναδικές ευκαιρίες για να \”αποδράσει\” με τη νίκη, αλλά ο Ναζλίδης στο 71\’ \”έπιασε\”… αέρα μετά το γύρισμα του Πάγκαλου, ενώ ο ίδιος είχε σουτ άουτ στο 87\’ και ένα λεπτό μετά ο Μαραγκουδάκης είδε τον Κασμερίδη να αποκρούει το δυνατό σουτ του.

Στο 89\’ ο διαιτητής Κατσικογιάννης θα μπορούσε να είχε αποβάλει τον Μπεγκόνια για το χτύπημα πάνω στον Χαϊκάλη.

Το φιλμ του αγώνα
7\’ Σέντρα-σουτ του Παγώνη αποκρούει με δυκσολία ο Λαζαρίδης.

8\’ Εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Ναζλίδη στον Μαραγκουδάκη που σουτάρει από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, με τον Κασμερίδη να αποκρούει σωτήρια.

13\’ Ο Τζανής βρέθηκε μόνος έξω από την περιοχή αλλά το σουτ του έφυγε πολύ ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι.

24\’ Από μπαλιά του Ναζλίδη ο Μιρτσέτα θα σουτάρει με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ μετά την κόντρα στον Παγώνη. Από την εκτέλεση του Γκονζάλες ο Ναζλίδης βρέθηκε στο έδαφος με τον διαιτητή Κατσικογιάννη να δείχνει \”παίζεται\”.

32\’ Ωραία συνεργασία Ναζλίδη-Μαραγκουδάκη-Πάγκαλου, ο τελευταίος σεντράρει για τον Μαραγκουδάκη που μέσα από την μικρή περιοχή δεν μπορεί να σουτάρει και ο Κασμερίδης θα μπλοκάρει.

34\’ ΓΚΟΛ: Μπαλιά του Βλάχου ο Ντακόλ θα βρεθεί μόνος μες την περιοχή και με σουτ θα ανοίξει το σκορ (1-0).

38\’ Κόρνερ του Μπεγκόνια κεφαλιά του Βασιλείου μπλοκάρει ο Λαζαρίδης.

43\’ Ο Ναζλίδης βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας αλλά το σουτ που επιχείρησε κοντραρίστκε από τον Παγώνη.

56\’ Σουτ του Ντα Σίλβα η μπάλα κοντράρει και στον Τζανή και αποκρούει με δυσκολία ο Λαζαρίδης.

65\’ ΓΚΟΛ: Εξαιρετική μπαλιά του Μαραγκού κεφαλιά του Μαραγκουδάκη και 1-1.

70\’ Ο Ναζλίδης επιχείρησε υπό καλές προϋποθέσεις το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

71\’ Ο Πάγκαλος έκανε το γύρισμα αλλά ο Ναζλίδης \”έπιασε\”… αέρα και έχασε μοναδική ευκαιρία για το γκολ.

81\’ Σουτ του Γκονζάλες άουτ.

84\’ Σέντρα του Βλάχου κεφαλιά του Ντακόλ μπλόκαρε ο Λαζαρίδης.

87\’ Σουτ του Ναζλίδη άουτ.

88\’ Δυνατό σουτ του Μαραγκουδάκη απέκρουσε ο Κασμερίδης.


Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Βασιλείου, Σύρος, Βλάχος (88\’ Ζουμπουλάκης), Παγώνης, Ψιάνος, Ρόκαστλ (67\’ Καρλόπουλος), Ντακόλ, Μπεγκόνια, Ντα Σίλβα, Καρράς (56\’ λ.τ Σκόνδρας).

Πλατανιάς (Τάκης Τσακαλίδης): Λαζαρίδης, Παληγεώργος (63\’ Μαραγκός), Κουρτεσιώτης, Τζανής, Ραπτάκης, Δέντσας (63\’ Δράμι), Πάγκαλος, Γκονζάλες, Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα (82\’ Χαϊκάλης). 


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook