Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Πλατανιά, Τάκης Τσακαλίδης, τόνισε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού στη Φυλή με τον Θρασύβουλο ότι ξεκάθαρος στόχος της χανιώτικης ομάδας είναι η άνοδος, από τη στιγμή που παρά το αρνητικό σερί 4 αγώνων χωρίς νίκη παραμένει στις θέσεις που οδηγούν στη Super League.
Αναλυτικά ο κ. Τσακαλίδης δήλωσε:

«Η ομάδα προέρχεται από ένα άσχημο σερί και πρέπει να δώσουμε μπράβο στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που έκαναν σήμερα. Αν λάβω υπόψη μου ανά ημίχρονο τις όποιες ευκαιρίες δημιουργήσαμε μπορώ να πω μια κλασική ατάκα του ποδοσφαίρου, πως δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Εύχομαι αυτό το παιχνίδι να είναι η αρχή της ανάκαμψης μας διότι σε αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε η ομάδα και η διοίκηση του Πλατανιά με την αντικατάσταση του πρώην προπονητή Τιμόθεου Καβακά.
Πιστεύω ότι η συνέχεια θα αρμόζει στην προσπάθεια που γίνεται από όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο του Πλατανιά. Από την πλευρά μου θα σταθώ στο γεγονός ότι πρώτη φορά ενώ κυνηγάμε το σκορ καταφέραμε να πάρουμε έστω την ισοπαλία. Είχε δείξει η ομάδα ότι και ακόμη και αν δεν κέρδιζε τα παιχνίδια, τουλάχιστον δεν τα έχανε.
Κλείνοντας θέλω να σταθώ στο πολύ καλό επίπεδο που μας έδειξε ο πρόεδρος του Θρασύβουλου κύριος Μασούρης. Να είναι καλά ο άνθρωπος. Χαίρομαι διότι παρότι είχε ξεκινήσει τόσο χάλια η χρονιά για την ομάδα είχε την υπομονή και βελτίωσε την ομάδα και πιστεύω πως υπάρχουν ακόμη μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης. Εύχομαι ακόμη στον κύριο Γεωργαμλή, έναν ξεχωριστό άνθρωπο με ήθος, ότι καλύτερο.
Επειδή λιγοστεύουν οι αγωνιστικές και αν η σημερινή εμφάνιση της ομάδας σηματοδοτήσει την ανάκαμψη της ελπίζουμε πως θα καταφέρουμε αυτό τον στόχο που έχουμε θέσει μετά την πορεία μας από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Εδώ που βρισκόμαστε μετά από τόσο καιρό, μετά από τόσες αγωνιστικές τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η ομάδα του Πλατανιά ήταν για τρεις μήνες στην πρώτη θέση και παρά το αρνητικό σερί που είχαμε παραμένουμε στις προνομιούχες θέσεις. Ο στόχος μας είναι να βρεθούμε στην επόμενη κατηγορία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook