Πάνω που είπαν στον Εργοτέλη ότι η ομάδα θα παραταχθεί σχεδόν πλήρης στους «Ζωσιμάδες» στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε η σημερινή ημέρα όπου έφερε αρκετές δυσάρεστες ειδήσεις για τον Νίκο Καραγεωργίου.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός είδε τους Λεάλ και Γιοβάνοβιτς να μην λαμβάνουν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα και στο δικέφαλο και πλέον περιμένει την τελευταία προπόνηση για να δει αν θα τους έχει στη διάθεση του για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Και αν μια ενδεχόμενη απουσία του Γιοβάνοβιτς δεν φαίνεται να τον πολυσκοτίζει αφού ο Σέρβος αμυντικός δεν είναι στα βασικά του πλάνα , σε ότι έχει να κάνει με τον Λεάλ η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα αφού αναμένεται να αποτελέσει το επιθετικό δίδυμο της ομάδας μαζί με τον Μπούντιμιρ.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά πρόβλημα προέκυψε προς το τέλος της προπόνησης και με τον Φίλλιπο Δάρλα που μπορεί να επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα την Πέμπτη αλλά την Παρασκευή λίγο πριν την ολοκλήρωση του διτέρματος ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στη γάμπα και υπάρχουν φόβοι για υποτροπή στο τράβηγμα που είχε. Η κατάσταση και του 28χρονου μπακ όπως και των υπολοίπων παικτών που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών θα επανεκτιμηθεί στην τελευταία προπόνηση του Εργοτέλη που θα γίνει το Σάββατο στις 11 το πρωί στο Παγκρήτιο Στάδιο και με την οποία η κρητική ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η προπόνηση μπορεί να είχε προβλήματα, είχε όμως και την συμπαράσταση αρκετών φίλων του Εργοτέλη, οι οποίοι όπως και την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι και τώρα με την παρουσία τους θέλησαν να στείλουν μήνυμα συμπαράστασης προς τους παίκτες. Το ίδιο και από τους διοικούντες η παρουσία των οποίων ήταν δεδομένη για μια ακόμα ημέρα, αυτή τη φορά και με τον Απόστολο Παπουτσάκη, που ολοκλήρωσε της υποχρεώσεις του με τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και ήταν στο Παγκρήτιο, όπου και παρακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης.